01 / 05 / 2024

Elektro lazer dengeleme sistemi

Elektro lazer dengeleme sistemi

Elektro lazer dengeleme sistemi ile yüksek iş güvenliği sağladıklarını belirten Erset Platform Şirket Müdürü Alaeddin Devlet Eminer, yaptıkları tasarım odaklı çalışmalar sonucunda platformlarda ağırlık yapan kısımları ortadan kaldırdıklarını vurguladı.

EPDK'dan son dakika kararı! Asgari ve azami fiyat limitleri belirlendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, gün öncesi ve dengeleme güç piyasaları olmak üzere 2 piyasada megavatsaat başına azami ve asgari fiyat limiti belirlendi.

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, Hepsi burada sitesinde indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Viomi Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas kaç TL?

ASELSAN, yeni nesil cenk uçakları için hedefleme sistemi geliştirecek

Alınan bilgiye göre, ASELSAN, hava platformuna entegre edilen elektro-optik sistemlerin geliştirilmesine ve üretimine 1990'larda başladı. ASELSAN ürün gamındaki hava elektro-optik sistemlerden CATS ve ASELPOD yüksek adetlerle seri üretim rakamlarına ulaştı ve bunlar sahada aktif olarak kullanılıyor.

Toyota Hilux baharı! Yüzde 0 faiz fırsatıyla kredi

Yeni Hilux’ta gelişmiş bir güvenlik donanımı olan Toyota Safety Sense bulunmaktadır. Kamera ve lazer teknolojisini birlikte işleyen Toyota Safety Sense, Ön Çarpışma Önleyici Sistem (PCS), gibi çeşitli üst düzey güvenlik teknolojileri içerir.

Yeni Suzuki Swift’le dolu dolu yaşa! Suzuki Swift 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Suzuki Swift’de bulunan gelişmiş ön algılama sistemleri, ön cama takılı bir monoküler kamera ve lazer sensör sistemi kullanır. Japon otomotiv devi Suzuki’nin yeni gözdesi Swift Hibrit’in Ekim 2022 fiyat listesini sizin için hazırladık.

Migros indirimi abarttı! Lazer epilasyon aletinde 2 bin TL indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ürün çeşitliliği sayesinde herkesin uğrak noktası olan Migros Market, elektronik ürünlerde yeni bir kampanyaya gitti. Philips’in sevilen ürünü 2 bin TL indirime girdi. İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

ASELSAN, Afrika'da hayat kurtaracağını ilan etti

Sağlık alanındaki ürünleriyle son dönemde yurt dışı satış başarıları yakalayan ASELSAN, bu kez Güney Afrika'ya ani kalp durmalarında hastanın elektroşokla hayata döndürülmesini sağlayan defibrilatör cihazı ihraç edecek.

Elektriğe en az yüzde 70 zam kapıda! Resmen açıklandı!

EPDK'nın gün öncesi ve dengeleme güç piyasasında fiyat limitlerini 3.200 TL'ye yükseltmesinin ardından, elektriğe yeni zam gündeme geldi. Elektrik fiyatlarının en az yüzde 70 oranında zamlanması bekleniyor...

Çin'deki emlak krizi bitecek mi?

Çin’de üst düzey yetkililerin gelecek sene için temel hedefleri büyüme baskılarını dengeleme ve ekonomiye istikrar kazandırma oldu. Peki ülkede emlak sektörünü neler bekliyor? Ekonomistler konuya ilişkin konuştu...

Açelya Apartmanı çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarında çökme meydana gelen Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çevresi lazer tarayıcılarla izlenmişti. İzlemeler sonucunda çevrede yer alan 10 bina için yıkım kararı alındı. 

Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor!

Ankara'da çökme riski bulunduğu gerekçesiyle kontrollü yıkımına başlanan 8 katlı Açelya Apartmanı'nın bulunduğu bölge 24 saat lazer tarayıcılarla izleniyor...

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Elektro lazer dengeleme sistemi Haberi

Elektro lazer dengeleme sistemi

Diğer sistemlerin taşınması için bir TIR ve forklift gerekiyorken, tasarladığımız ürünlerde ise römork sistemi taşımaya yeterli geliyor. Ürün, ağır vasıtalara gerek kalmadan hem şehir içi hem de şehirler arası taşımaya olanak sağlıyor. 

İnşaat sektöründe kullanılan vinç, asansör ve hareketli platform iskele sistemleri imalatı yapan Erset Platform'un ürün portföyünde üretimini yaptığı kesme, kırma ve delme işi yapan makineler de bulunuyor. Bunun yanı sıra elektro lazer dengeleme sistemini kullandıklarını belirten Erset Platform Şirket Müdürü Alaeddin Devlet Eminer, "Bu özellik Avrupa'da birçok makinede bulunmuyor. Çift makinelerin hassas bir şekilde birbirine uyumlu çalışmasını sağlayan lazer sistemi, diğer mekanik sistemlere göre denge bozukluğunu fark ederek, üzerinde çalışan personeli uyarıyor" dedi. 

Platformlarının kendi dengesini sağlayarak, iş güvenliğini ve makine ömrünü artırdığına dikkat çeken Alaeddin Devlet Eminer, "Ürünümüz...