08 / 05 / 2024

Elmalı Geçmen Yaylası nerede

Elmalı Geçmen Yaylası nerede

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor. Belediye Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Konut siteleri için son dakika uyarısı: Geçici yönetim tamamen men edilmeli!

Kat Malikleri ve Konut Politikaları Uluslararası Derneği Başkanı Niyazkılıç Niyaz, konut siteleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve geçici yönetimin tamamen men edilmesi gerektiğini söyledi. İşte o açıklama...

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara projesinde L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte o gelişmenşn detayları... 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Geçinemeyen vatandaş kredi kartına saldırıyor! Vatandaş bir haftada 26 milyar lira borçlandı!

Dargelirli vatandaşlar çarşı, pazardaki fiyat artışlarına yetişemezken, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çareyi borçlanmakta buluyor. Faiz oranlarının artmasına rağmen 12 Mayıs haftasında kredi kartı ile yapılan borçlanmaların tutarı yaklaşık 26 milyar liralık artışla 670 milyar lirayı geçti.

Kırmızı et üretimi 2 milyon tonu geçti rekor kırdı!

Türkiye'nin toplam kırmızı et üretimi, geçen yıl yüzde 12,3 oranında artarak 2 milyon 191 bin 625 tonla rekor seviyeye ulaştı. Ancak bu artışa rağmen et fiyatları hız kesmedi.

ABD’li o isimden çok iddialı sözler! “Altın, Fed’e rağmen!..”

Geçtiğimiz hafta, ABD’den gelen istihdam verileriyle, kapanışa dakikalar kala büyük düşüş yaşayan altında yeni tahminler geldi. Üstelik ABD’den gelen bu tahminler, Fed’e rağmen oldukça iddialı.

Gram altın uçuşa geçti! Bir gram bile altını olan bu tarihe dikkat etsin!

Gram altın ve ons altın fiyatları ABD Merkez Bankası’ndan gelen haberlerle hafta boyunca hareketli bir seyir izledi. Fed’in beklentilere paralel faiz kararı ve ABD istihdam verisine rağmen küresel piyasalarda dolar geriledi, altın atağa geçti. Peki gram altın yükselecek mi? İşte kritik tahminler…

McDonald’s’tan karın doyuran kampanya! Bir menü alana bir menü bedava. İşte 14 Eylül 2012 McDonald’s fiyat listesi

Fast food zinciri McDonald’s dünya kupası şerefine düzenlediği kampanya ile bir menü alana bir menü bedava veriyor. Mobil uygulama üzerinedn alınacak fırsat kodu ile geçerli olacak kampanyanın detayları haberde. İşte McDonald’s restoranının menü fiyat listesi ve kampanya detayları!

LPG'ye gelen zamdan sonra mutfak tüpüne de zam geldi! Yeni tüpünü alıp kenara koyan kâra geçer

Son dakika haberine göre dün gece yarısından itibaren LPG'ye zam geldi. Brent petrolün geçtiğimiz Mart ayından bu yana en düşük seviyeyi görmesine rağmen LPG'ye gelen zam mutfak tüpü fiyatlarını da etkiledi İşte son dakika zamlarının altında yatan nedenler...

Zam haberlerinden sonra TMO harekete geçti! Yeni fiyat belli oldu

İstanbul’un bazı ilçelerinde un tedarikçilerine Ağustos sonuna kadar indirimli fiyattan un verileceği açıklanmasına rağmen ekmeğin 5 lira olması TMO’yu harekete geçirdi. Ekmek zammıyla ilgili hükümete 'asgari fiyat listesi' başvurusu yapıldı. Yeni fiyat açıklandı.

Elmalı Geçmen Yaylası nerede Haberi

Elmalı Geçmen Yaylası nerede

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor.


Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, yaz sıcaklarının bastırmasıyla Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı. Kışın yoğun ve sert yaşanmasından dolayı tahrip olan birçok yayla yolu yeniden ele alınıyor. Bu kapsamda hayvancılıkla uğraşan Elmalı ilçesi Geçmen mahallesinin sıkça kullandığı yayla yolunda çalışma başlatıldı.

Ekipler, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla bölge halkının en önemli istekleri arasında yer alan, yaylalarına ulaşımı çok kısaltacak yeni bir yol açıyor. Bey Dağları’nın zirvesinde bulunan 3 bin 86 metre yükseklikteki Kızlar Sivrisi’nin eteklerinde bulunan Geçmen Yaylası’na çıkmak için daha önce 45 kilometre mesafe kat eden vatandaşlar, çalışmalar tamamlandığında sadece 11 kilometre giderek yaylaya ulaşabilecek. Yayla yolunun kısalacak...