09 / 05 / 2024

Elmalı Geçmen Yaylasına nasıl gidilir

Elmalı Geçmen Yaylasına nasıl gidilir

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor. Belediye Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı bulmak için çok uğraşabilirsiniz! 

Konut fiyatlarında yaşanan ve kiraların sürekli artmasının önüne geçmek adına hükümet çeşitli adımlar atıyor. Buna göre, evi boş olan ev sahibi olumsuz yönde etkilenebilir. Bu düzenleme sonrasında ev sahipleri ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalacak.

Ordu Çambaşı Yaylası'na imar müjdesi!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya yaptığı açıklamada uzun bir süreden sonra Turnalık İmar Planı ve Çambaşı Revizyon İmar Planı'nın Turizm Bakanlığı tarafından onaylandığını açıkladı.

MEB açıkladı! 3 branş dersinin saatinde değişiklikler yapılabilir

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin daha iyi ve daha kaliteli bir eğitim öğretim dönemi geçirebilmesi adına yeni kararları peş peşe açıklamayı sürdürüyor. Yapılan açıklama kapsamında dersler için önemli bir değişiklik yapılmaya hazırlanıldığı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Emeklilere ek ödeme! 4A/4B/4C emeklisinin maaş hesabına 10.000 TL yatıyor! Bankalardan kampanya furyası!

Temmuz ayı maaş zamlarının belli olmasıyla bankalar harekete geçti. Bankasına yeni müşteri çekmek isteyen bankalar promosyonlarını güncelledi. Peki, hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

İmar çapı nedir? İmar çapı nasıl alınır? 

Sahip olduğunuz arsaya bir yapı inşa etme düşüncesine sahipseniz, ülkemizdeki plansız yapılaşmanın önüne geçmek adına dikkat etmeniz gereken bazı önemli faktörler vardır. İnşaat sürecine başlamadan önce dikkat etmeniz gereken bu faktörlerden biri de imar çapıdır. İmar çapı nedir ve ne işe yarar?

Geçinemeyen vatandaş kredi kartına saldırıyor! Vatandaş bir haftada 26 milyar lira borçlandı!

Dargelirli vatandaşlar çarşı, pazardaki fiyat artışlarına yetişemezken, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çareyi borçlanmakta buluyor. Faiz oranlarının artmasına rağmen 12 Mayıs haftasında kredi kartı ile yapılan borçlanmaların tutarı yaklaşık 26 milyar liralık artışla 670 milyar lirayı geçti.

Yüksek enflasyon karşısında maaşlar eridi! Memurlar ek zam ve refah payı istiyor!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili Geylan, giderek zorlaşan hayat koşullarında memurların geçinmekte zorlandığına işaret ederek ek zam talebinde bulundu. Geylan, ayrıca memurlara da dini bayramlarda ikramiye verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Araba satışlarında yeni dönem! Bakan Muş resmen açıkladı!

Ticaret Bakanlığı 2. el otomobil fiyatlarındaki artışın önüne geçilmesi adına uzunca süredir bir düzenleme üzerinde çalışıyordu. Sıfır araçları alarak beklettikten sonra fahiş fiyatlara satan galerilerin bu hamlesinin önüne yeni düzenleme ile birlikte geçilecek

Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder?

Tapu devri; konut, arsa, arazi ya da iş yeri gibi herhangi bir taşınmaza ait kullanım hakkının eski sahibinden yeni sahibine resmi belgeler ile geçirilmesi anlamına geliyor. Peki, Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder? İşte tüm detaylar...

Benzin fiyatları geçtiğimiz yıla göre 4 kat artmasına rağmen benzin satışlarının neden %57 arttığı ortaya çıktı

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarına üst üste zam gelmesine rağmen Petrol Sanayi Derneği satılan benzin ve motorin miktarını açıkladı.

Bakan Bozdağ resmen açıkladı! Kira artışına yüzde 25 sınır düzenlemesi uzatılmayacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kira düzenlemesinin 1 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacağına dikkat çekti ve düzenleme ile ilgili merak edilen her şeyi açıkladı...

Hasge Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hasge Yapı Limited Şirketi Esenyurt'ta Abdulhalük Geçmen tarafından kuruldu.

Dolar alacaklar için kırmızı alarm gibi uyarı! Hemencik koşun, daha geç değil

Dolara yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar, geç kaldıklarına inanıyor. Fakat piyasadaki durum böyle değil. FED'in bir kez daha faiz artırımı yapmasına kesin gözüyle bakan analistler, dolarda 17 TL tahmininde bulunuyor. Yani dolar için hala geç değil.

Elmalı Geçmen Yaylasına nasıl gidilir Haberi

Elmalı Geçmen Yaylasına nasıl gidilir

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor.


Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, yaz sıcaklarının bastırmasıyla Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı. Kışın yoğun ve sert yaşanmasından dolayı tahrip olan birçok yayla yolu yeniden ele alınıyor. Bu kapsamda hayvancılıkla uğraşan Elmalı ilçesi Geçmen mahallesinin sıkça kullandığı yayla yolunda çalışma başlatıldı.

Ekipler, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla bölge halkının en önemli istekleri arasında yer alan, yaylalarına ulaşımı çok kısaltacak yeni bir yol açıyor. Bey Dağları’nın zirvesinde bulunan 3 bin 86 metre yükseklikteki Kızlar Sivrisi’nin eteklerinde bulunan Geçmen Yaylası’na çıkmak için daha önce 45 kilometre mesafe kat eden vatandaşlar, çalışmalar tamamlandığında sadece 11 kilometre giderek yaylaya ulaşabilecek. Yayla yolunun kısalacak...