03 / 05 / 2024

emeklilere özel konut projeleri

emeklilere özel konut projeleri

Çoğunlukla orta ve alt gelir grubunda bulunan bu 8,5 milyon hanenin peşin para ile ya da kredi kullanarak ev sahibi olabilmesi çok zor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, kiracıların ev sahibi olmaları için yoğun olarak çalıştıklarını ifade etti.

Akbank emekli promosyon güncelleme: Emeklilere 17 bin 500 TL'lik destek geliyor!

Akbank emekli promosyon güncellemesi yaptı. Yaptığı yeni kampanya ve emeklilere özel avantajlardan dolayı binlerce emekli Akbank'ın yolunu tutuyor. 

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlayacağını açıkladı. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detaylar...

Emeklilere özel  indirim desteği! Doğalgazda faturalara yansıyacak yeni hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 senesinin emekliler senesi olacağının açıklamasından sonra 16 milyon emekli için çalışmalar başladığı kaydedildi. 81 şehrin tamamında bütün emekliler için yeni adımlar atılıyor. Emeklilere özel doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim uygulanacağı belirtildi

Singapur'da konut satışları son 15 yılın en düşük seviyesinde!

Singapur'da yeni özel konut satışları 2023 yılında son 15 senenin en düşük seviyelerine geriledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Garanti BBVA'dan emeklilere dev promosyon fırsatı! Kaçırmayın!

Garanti BBVA, Temmuz ayında emeklilere özel promosyon kampanyası sunuyor. Hemen buraya bakın, sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...

Emeklilere son dakika müjdesi! Yapı Kredi Bankası bu kadar promosyon verecek!

Yapı Kredi Bankası, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve emeklilere 8.500 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi sunacak.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

QNB Finansbank, emeklilere özel 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor!

QNB Finansbank, emekli müşterilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Banka, 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu ile emeklilerin finansal ihtiyaçlarına destek oluyor. İşte ayrıntılar...

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

emeklilere özel konut projeleri Haberi

emeklilere özel konut projeleri

Ülkemizde yaklaşık 23 milyon hanenin 8,5 milyonu kiracı konumunda. Çoğunlukla orta ve alt gelir grubunda bulunan bu 8,5 milyon hanenin peşin para ile ya da kredi kullanarak ev sahibi olabilmesi oldukça zor. Kiracıların yanına birde emeklileri eklersek rakam hızla büyüyor. Çünkü geçmiş yıllarda bir vatandaş için emekli olmak; gelecek ikramiyeyle alınacak ev anlamına gelirdi ve emeklilik ikramiyesine birikmiş parasını ekleyenler, rahatlıkla bir ev sahibi olabiliyordu. Ancak günümüzde çark böyle dönmüyor. Emekli maaşının en fazla 10 katına kadar kredi kullanabilen emekliler, yine bankaların kapısını çalıyor. Dolayısıyla bu iki grubun konut alabilmesi için yeni yöntemler şart. 

Çiftçi: Birevim olarak emeklilerin hayalleri için çalışıyoruz 

Bu bilinçle gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, geliştirdiği yöntemlerle müşterilerine Türkiye’nin her bölgesinden istedikleri evi...