02 / 05 / 2024

Emir Uyar özgeçmiş

Emir Uyar özgeçmiş

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Kış yaklaşırken gözler doğalgaza çevrildi! Doğalgaza zam gelecek mi? Gaz fiyatları için uyarı geldi

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) dünyadaki gaz talep artışına yönelik raporunu açıkladı. Rapora göre gaz talep artışında düşüş görülüyor. Rapor sonucuna göre uzmanlardan uyarı geldi. Kış yaklaşırken doğalgaza zam mı gelecek? Doğalgaza zam gelecek mi?

Altın Piyasasında Muazzam Yükseliş mi Bekleniyor? İslam Memiş'ten Dikkat Çekici Uyarı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili son derece dikkat çekici bir uyarıda bulunuyor. Yatırım sahiplerinin dikkatini çeken bu uyarı gündem oldu. Elindeki altını satmak isteyenleri de kapsayan bu uyarın detayları merak edildi. İşte Memiş’in önemli uyarıları…

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Naci Görür'den 100 kent için deprem uyarısı: ''Daha fazla insan ölmesin''

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "100 il, 1000 ilçe" kampanyasına yönelik deprem uyarısında bulundu ve "Daha fazla kent, daha fazla yapı ve depremde daha fazla insan kaybı demek değil mi?" diye sordu. İşte Prof. Dr. Naci Görür'ün o açıklamaları...

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu.

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu merak ediliyor. ABD’de yaşanan borç krizi ve Fed’in faiz kararı belirsizliği altındaki fiyatlamayı zor hale getiriyor. Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Dolar/TL kuru 20,47 seviyesini görerek Türk Lirası karşısında en yüksek değere ulaştı. Sçeimden sonrası için doların ne olacağı merak konusu.  Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim m? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'

Geçmiş dönemlerde söyledikleri ile kripto para birimleri üzerinde oldukça etkili bir isim olan Elon Musk’tan yatırımcılara Dogecoin’e konusunda uyarı geldi. Musk, The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde konuşarak yatırımcılara, “Dogecoin üzerinden bahse girmeyin!” dedi.

Gram altın için kritik 28 Mayıs uyarısı: İslam Memiş 1.550 lirayı işaret etti ve tek tek açıkladı! Altın alacaklara şok!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten seçim öncesi son dakika gram altın uyarısı geldi. Peki gram altın yükselecek mi düşecek mi? 

Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı!

14 Mayıs seçiminden sonra düşüşe geçen altın fiyatları yatırımcılar tarafından hayal kırıklığına neden olurken Elimizdeki altınları bozduralım mı, bekletelim mi? sorusu merak ediliyor.  Altının piri İslam Memiş'ten son uyarı geldi! Bunu yapan yaşadı...

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den son uyarı! Seçim sonrası dolar tam bu kadar olacak! Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Dolar yorumları ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den son uyarı geldi. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Seçimden sonra dolar tam bu kadar olacak. Şimdiden bu rakama hazırlanın!

Emir Uyar özgeçmiş Haberi

Emir Uyar özgeçmiş

Emir Uyar kimdir?

Emir Uyar, 1982 yılında doğdu. Emir Uyar liseyi İstanbul'da Alman Lisesi'nde okudu.2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu. 


Mezun olduktan sonra, Emir Uyar babası Selim Uyar'ın yanında, Permak Makine'de işe başladı. 2010 yılında başlayan grup şirketi 4 yıl sonra taşındı. 


Emir Uyar, Enerji ve Teknoloji yatırımlarında hizmet veriyor.


Ayrıca, İstanbul Dominika Fahri Başkonsolosu olan Emir Uyar, Venedik’te  St. Regis Venice San Clemente Palace Oteli’ni hizmete açtı. 


Şirket profili:

"Türkiye`nin hızla büyüyen sanayi, hizmet ve yatırım gruplarından biri olan Permak Gurubun temelleri 30 yıl önce Permak Makine Sanayi’nin kurulmasıyla atıldı. Permak bugün makine, tekstil, kimya sanayi, sistem teknolojileri, inşaat ve turizm ana iş kollarında faaliyet göstermektedir. Permak Grubu şirketleri Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki sanayi tesisleri ile ülkenin üretim gücüne katkı...