24 / 05 / 2024

Emirgan semti

Emirgan semti

1972 yılında Emirgan'daki, Şerifler Yalısı ''Boğaz Müzesi'' olacakmış. Yalıda sanat ve tarih yönünden Boğaziçi ile ilgili eserler sergilenecekmiş ve Boğaziçi'ni araştıran bir de enstitü kurulacakmış.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

Atakoru Emirgan 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstinye Mahallesi'nde yer alan Atakoru Emirgan'ı 10 yıllığına kiraya verecek.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Ankara'nın o semti oldu!

Konut yatırımlarının yeni gözdesi Ankara'nın Bağlıca semti oldu. Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020!

Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020 ve Emirgan Apartments by Seba detayları...

Emirgan Apartments by Seba fiyat! 

Emirgan Apartments by Seba projesi satışa çıktı. Seba İnşaat  tarafından hayata geçirilen projenin teslimlerinin Eylül'de yapılması hedefleniyor. Peki Emirgan Apartments by Seba fiyatları ne kadar? İşte Emirgan Apartments by Seba fiyat!

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Emirgan Apartments by Seba fiyat listesi 2020!

Emirgan Apartments by Seba fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba fiyat listesi 2020 ve Emirgan Apartments by Seba detayları...

Emirgan Apartments by Seba fiyatları!

Emirgan Apartments by Seba fiyatları haberimizde yer alıyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Emirgan semti Haberi

Emirgan semti



''ŞERİFLER YALISI'' MÜZE-OKUL OLUYOR..


  SUAT TÜRKER


  EMİRGAN'daki, tarihi Şerif Yalısı <<Boğaz Müzesi>> olarak hazırlanmaktadır. Bu amaçla restore edilen yalıda sanat ve tarih yönünden Boğaziçi ile ilgili eserler sergilenecektir.

  Müzede ayrıca, Boğaziçi uygarlığını araştıran bir de enstitü kurulacaktır.

  Uzun süreden beri devam eden restorasyon tamamlanmak üzere 




dir. Müze yetkilileri bu konuda şu bilgiyi vermektedir:

<<Boğaziçi Türk sanat ve tarihinde önemli yer tutmaktadır. Ancak, asırların getirdiği değerli sanat eserleri zamanla kaybolmaktadır. Örneğin, Boğaz'ın en büyük tarihi yalıları olan yalılar...