06 / 05 / 2024

emlak alma zamanı

emlak alma zamanı

1996 yılında emlak fiyatlarının, bir önceki yılda enflasyonun, altında prim yapmasıyla gayrimenkule yatıran kaybetmiş. Siyasi belirsizlik, faiz ve dövizin yükselmesi birçok yerde emlak fiyatlarını düşürmüş.

Ruslar artık Türkiye yerine Macaristan’dan konut almak istiyor!

Rusların Avrupa'da emlak alma iştahı tekrar kabardı. RBC gazetesi, Macaristan ve Güney Kıbrıs'tan konut alma isteğinin Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) geride bıraktığını belirtti.

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!

Banka faizleri ve döviz kurunun artmasıyla ülke genelinde gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, ama 2024’ün ikinci çeyreğinde gayrimenkul piyasasının ikiye katlayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, “Şimdi gayrimenkul alma zamanı” dedi.

Emlak beyanı nedir?

Gayrimenkul sektöründe kullanılan bir terim olan emlak beyanı, zaman zaman duyulur ve araştırılır. Bu beyan, gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendirir ve birçok alt başlığa ayrılır. Peki emlak beyanı nedir, ne zaman verilir ve kimlere verilir? İşte emlak beyanı ile ilgili bilgiler...

Tapu sahipleri aman dikkat! Yıllardır ödediğiniz o paraları geri alma zamanı geldi! Hemen bakın!

Tapu sahipleri aman dikkat...Yıllardır ödediğiniz o paraları resmen geri alma zamanı geldi... Hemen bakın...

Tapu sahipleri aman dikkat! Ödediğiniz bu paraları geri alma zamanı geldi! Geç olmadan hemen bakın!

Tapu sahipleri aman dikkat! Her sene ödediğiniz bu paraları geri alma zamanı geldi... Geç olmadan siz de hemen bakın...

Eviniz, arsanız, yazlığınız varsa hemen bakın! Son 5 gün! Peş peşe zam da geldi!

Emlak vergisinin ikinci taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım 2022 olarak açıklandı. Yeniden Değerleme Oranı’nın yüzde 122,93 olarak kesinleşmesinin ardından emlak vergisi 2023 yılında yüzde 65,5 daha artacak. Emlak vergisini zamanında ödemeyenlere ise kötü haber var.

Tapu sahipleri dikkat! 5 gün sonra sona erecek! Yapmayan yandı!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 30 Kasım 2022 tarihinde sona erecek. Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisinin zamanında ödemeyen mükellef geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranlarda gecikme zammı ödemek zorunda kalıyor.

Şimdi altın alma zamanı! Herkes gözünü dört açsın! Gram altın 1.000 TL'yi aşacak! Sakın dolar almayın! Duyan koşuyor

Altın fiyatlarında bugün yükseliş başladı. Haftanın son işlem gününde gram altın kritik sınırda işlem görürken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''şimdi altın alma zamanı'' diyerek yatırımcıları uyararak sakın dolar almayın dedi.

Şimdi altın alma zamanı! İslam Memiş tarih verdi! Bu rakama gelirse zarar edersiniz

Altın yatırımcılarını  uyaran İslam Memiş, altın almak isteyenler için tarih verdi. Bu tarihten sonra altın alanlar zarar edeceğini söyleyen Memiş, hem rakam hem de tarihi açıkladı. 

Güneş yoksa çamaşır kurutma makinesi var! İşte Bosh 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Havaların soğuması ile birlikte çamaşırlarınızı nasıl kurutacağınızı kara kara düşmeye başladıysanız bir çamaşır kuratma makinesi alma zamanı gelmiş demektir. Sizin için Bosh marka çamaşır kurutma makinesi fiyatlaını listeledik.

İşte tam şimdi Migros’ta çamaşır makinesi alma zamanı! 16 Ağustos 2022 çamaşır makinesi fiyat listesi

Hayatınızı kolaylaştıracak bütün ürünlerin bulunduğu Migros’ta şimdi çamaşır makinesi alma zamanı… Migros’ta gerek uygun fiyatları ile gerek ise indirimli fiyatları ile istediğiniz model ve bütçede çamaşır makinesi bulmak mümkün. İşte detaylar…

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başladı! Şimdi yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirimle ev alma zamanı!

İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmaya başlayan Sur Yapı, Tam Evi Tam Zamanı kampanyasını başlattı. İşte yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirim sağlanan o kampanyanın detayları...

Konut almak için şu an doğru zaman mı? Fiyatlar düşecek mi?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde şu an konut almak için doğru zaman olup olmadığını, konut satışlarını ve konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Konut alma zamanı mı?' başlıklı yazısı...

emlak alma zamanı Haberi

emlak alma zamanı



Gayrimenkule yatıran kaybetti


Yatırımcının uzun vadeli gözdesi olan emlak, geçen yıl enflasyonun altında prim yaptı. Konut ve arsaların getirisi, ortalama yüzde 25 ile 50 arasında gerçekleşti.


Şule YÜCEBIYIK


   UZUN vadeli yatırım araçları arasında yıllardır en fazla karı getiren gayrimenkul 1995'te yatırımcılarını hüsrana uğrattı. Emlak fiyatları geçen yıl büyük çoğunlukla enflasyonun altında prim yaptı.

   Özellikle son aylarda siyasi belirsizlik, faiz ve dövizin yükselmesi birçok yerde emlak fiyatlarını düşürdü ya da durdurdu. Bir yılda konut fiyatları yüzde 25 ile 100 arasında artarken, arsa fiyatlarında bu oran 50 ile 150 arasında gerçekleşti.

   Emlakçılara göre, piyasada büyük bir durgunluk yaşanıyor. Ulusal Emlakçılar...