07 / 05 / 2024

Emlak Gayrimenkul GYO

Emlak Gayrimenkul GYO

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ ve Emlak Gayrimenkul GYO’nun düzenlediği “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nın ödül törenine katıldı.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Emlak Konut GYO Tual Adalar gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinde konumlu 7 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Koordinat Çayyolu" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO 1stanbul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, 1stanbul projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO 6 projedeki 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 6 projede yer alan 9 konut ve 5 ticari üniteyi e-ihale usulü ile satışa çıkardı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy 3 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy 3 adet parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 2.6 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Pasifik Gayrimenkul ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

Emlak Gayrimenkul GYO Haberi

Emlak Gayrimenkul GYO

TOKİ ile İştiraki Emlak Gayrimenkul GYO’nun birlikte düzenlediği “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nın ödülleri, TOKİ’nin Küçükçekmece Hizmet Binası’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Emlak Gayrimenkul GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun yanı sıra yarışmaya katılan öğretim üyesi ve öğrenciler katıldı.


Ödül töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yarışmaya katılan tüm mimar meslektaşlarına ve öğrencilere başarılar diledi ve dereceye girenleri tebrik etti. “Bu tür yarışmaları bir umut olarak gördüğümü özellikle ifade etmek istiyorum” diyen Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Coğrafyamızın bin yıllık tarihinde bölgelerimizin özgün malzemesiyle çok güzel eserler ortaya konmuş ve bunlar bize...