01 / 05 / 2024

Emlak Konut ödül

Emlak Konut ödül

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı İlhami Koç, 3. TSPB Sermaye Piyasaları Ödül Töreni’nin açılış konuşmasını yaptı. 

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 881,1 milyon TL kar!

Emlak Konut GYO, 2023 yılının ilk çeyreğinde, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 19 yükselişle 881,1 milyon lira net kar elde ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin tamamlanması halinde net bugünkü değeri ne kadar oldu?

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi 3 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk yarısında yabancıya 653 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut GYO 2021 yılı 1 Ocak-6 Haziran döneminde yabancıya 652 milyon 909 bin 848 TL değerinde 282 adet gayrimenkul satışı gerçekleştirdi.

Emlak Konut GYO 2020 yılı Kurumlar Vergisi Beyannamesi!

Emlak Konut GYO Vergi Usul Kanunları yöntemine göre yasal süresi içinde düzenlenmiş 2020 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi Beyannamesi yayınlandı. 

Emlak Konut GYO 2020 yılı gelir tablosu!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı 4. dönem geçici vergi beyannamesi ekinde verilen ve SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş gelir tablosu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.

Emlak Konut GYO 13 projedeki dükkanları satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO 13 projede yer alan dükkanları yenilenen avantajlı ödeme koşulları ile satışa sundu. Satışa sunulan dükkanların fiyatları 445 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ümraniye Kentsel Dönüşüm Projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut ödül Haberi

Emlak Konut ödül

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı İlhami Koç, "Geçen yıl öz kaynak finansmanı yoluyla 7 milyar lira, borçlanma araçları yoluyla 130 milyar lira olmak üzere, girişimcilere 140 milyar liraya yakın kaynağın aktarılmasına aracılık ettik. Bu, önceki yıla göre yarı yarıya bir artış anlamına geliyor." şeklinde açıklama yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TSPB Sermaye Piyasaları Ödül Töreni, Yatırım Ortaklığı kategorisindeki ödüllerin dağıtılmasıyla devam etti. 

Bu kategoride Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Piyasa Değeri Lideri-2017 ödülü Emlak Konut GYO AŞ’ye, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırımı Artış Lideri-2017 ödülü Akiş GYO AŞ’ye, Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Piyasa Değeri Lideri ödülü Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ’ye verilirken; Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Girişim Sermayesi Yatırımı Artış Lideri ödülü de Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ’nin...