09 / 05 / 2024

Emlak uzmanları emlak ekspresine konuk oldu

Emlak uzmanları emlak ekspresine konuk oldu

Habertürk ekranlarında yayınlanan emlak programı Emlak Ekspresi'ne Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım konut oldu. Programda marka projeler ve kentsel dönüşüm değerlendirildi.

Alman emlak piyasasında kriz tam gaz!

Alman ticari gayrimenkul fiyatları 2024 yılının ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,8 gerilerken, yıllık bazda da yüzde 9,6 gerileme gösterdi. Uzmanlar konu ile ilgili olarak açıklamada bu resmi verilere göre Alman emlak piyasasında krizin devam ettiğini belirtti.

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

Emlak uygulaması kullanıcıları dikkat! Kullanıcıların bilgileri çalındı!

Emlak uygulaması kullan binlerce kişinin kullanıcı verileri sızdırıldı. Uzmanlar, bu tür uygulamalar üzerinden kullanıcıların hassas bilgilerinin çalınması konusunda uyarıda bulundu.

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Milyonları ilgilendiriyor! Yetki belgesi olmayan emlakçılara dikkat!

Uzmanlardan konut alıp satmak isteyen veya kiralık konut arayan kişilere yeni bir uyarı geldi. Emlak fiyatlarını yetkisiz emlak danışmanlarının arttırdığı iddiasında bulunan uzmanlar, emlakçıların yetki belgesine dikkat edilmesini vurguladı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Uzmanlar peş peşe açıkladı! İstanbul’daki o ilçelerde kira fiyatları düşecek! İşte İstanbul emlak piyasasının hali!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz haftalarda meydana gelen depreminin ardından İstanbullu vatandaşlar da deprem korkusu çekmeye başladı. Bu korku emlak piyasasında da hareketlenmelere neden olacak. İşte detaylar!

Metaverse ile sanal emlak uzmanları geliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse ile sanal emlak uzmanlığı gibi yeni bir iş tanımını beraberinde getirecek.

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

Emlak vergisi ödemelerinde son gün ne zaman?

Emlak vergisinin ikinci taksitinin ödemesinde son tarihin 30 Kasım olduğunu sözlerine ekleyen uzmanlar, mükellefleri ceza almamaları karşısında uyardı. İşte, 2019 emlak vergisi ödemelerinin ikinci taksiti ile ilgili merak edilenler...

Emlak Vergisi ödemesinde son 10 gün!

Emlak Vergisi'nin 2'nci taksitinin ödemesinde son tarihi 30 Kasım. Uzmanlar, mükellefleri cezalı duruma düşmemesi için uyardı...

Dövizdeki artış Türkiye’de emlak alımını cazip hale getirdi!

Rus uzmanlar, Türk Lirası’ndaki değer kaybının Ruslar için Türkiye’de emlak alımını cazip hale getirdiğini belirttiler.

Yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı!

Emlakjet Akademi, ‘Yeni Nesil Emlak Danışmanı’ temasıyla düzenlenen Emlakjet Akademi 3. Eğitim Günleri’nde yüzlerce emlak danışmanı ile buluştu. İşte uzmanlarından yeni nesil emlak danışmanlığının 10 altın kuralı…

Emlak uzmanları emlak ekspresine konuk oldu Haberi

Emlak uzmanları emlak ekspresine konuk oldu

Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin tek emlak programı Emlak Ekspresi'nde Hakan Ural, Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya ve Emlak Uzmanı Rodi Kayım'ı konuk etti. Çetinsaya ve Kayım marka projeleri ve kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi. 


Marka projelerin yatırımcılar için büyük avantajları olduğunu vurgulayan Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya. satışın genelde %70'inin projelerin satışa çıktığı ilk 3-5 günde, satış ofisinde gerçekleştiğini ve 10 yıl içerisinde 13.000 adet konut teslim ettiklerini dile getirdi. Teslim ettikleri 13.000 konutun 8.000'inde Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın, İstanbul Gaziosmanpaşa'da bitirilen 400 dairelik bir sitede ise kendisinin site başkanlığı görevini üstlendiğini belirten Çetinsaya, "Teslim ettiğimiz projelerin başında 3-5 yıl süreyle bulunmamız, insanların şikayetlerini ve olası problemleri en kısa sürede çözüme ulaştırmak...