05 / 05 / 2024

Emlakbank satış ihaleleri

Emlakbank satış ihaleleri

Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan 7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı binayı 17 milyon TL'ye satışa çıkardı.

İzmir ve bir şehirde daha satılık gayrimenkul! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Van'da yer alan iki adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Mayıs fırsatı! Ankara ve iki ilde daha 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde yer alan arazileri 20 bin TL'den başlayan fiyatlarlar satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İl Özel İdare'den 2 ilde satılık kargir bina, konut ve arsa!

İl Özel İdare Edirne ve Giresun'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan peş peşe hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Düzce'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Ordu ve Bursa'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!

Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirdeki iki arsa ve kargir bina satışa çıktı!

Düzce ve Bolu'da yer alan arsa ile kargir bina satışa çıkarıldı. Bina ile arsaların satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Emlakbank satış ihaleleri Haberi

Emlakbank satış ihaleleri

93 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle hizmet veren Türkiye Emlak Katılım Bankası, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan binayı satışa çıkardı.

7 katlı ticari vasıflı ve ada manzaralı satılık bina Cemil Topuzlu Caddesi 2986 ada, 92 parsel üzerinde bulunuyor.

E-ihale satış yöntemiyle satışı yapılacak bina için 17 milyon TL isteniyor. Bina Göztepe Parkı ve Caddebostan Sahili'ne yakın konumda yer alıyor. 

Başvurular için 
0216 266 26...