22 / 05 / 2024

Emlakçılar İçin Tapu

Emlakçılar İçin Tapu

Emlakçılar İçin Tapu, İmar Ve Gayrimenkule Dair Temel Kavramlar Semineri 6 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştiriliyor...

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

Miras intikali için tapu harcı ödenir mi?

Bir gayrimenkulün mülk sahibi vefat ederse, bu gayrimenkul yasal mirasçılara geçiyor. Yasal mirasçılar, tapuyu kendi üzerlerine geçirmek için intikal işlemlerini yapmaları gerekiyor. Peki, miras intikali için tapu harcı ödenir mi? İşte tüm merak edilenler...

Emlakçılar destek paketi bekliyor!

Ülkemizde koronavirüs salgını ile mücadele amacıyla alınan önlemler kapsamında birçok işletme kapandı ya da iflasla karşı karşıya kaldı. Emlakçılar, kendilerine destek sağlanmadığını dile getirerek, koronavirüs süreci için yardım talep etti.

Yabancı emlakçılar Türklerin peşinde!

Türk şirketlerinin peşine Avrupa’daki satılık markalardan sonra, şimdi de yabancı emlakçılar düştü. Almanya’dan İtalya’ya, İngiltere’den İspanya’ya birçok ülkenin emlakçıları, iflas eden markaların tahliye ettiği dükkanlar için Türk perakendecilerine teklifler götürüyor...

Emlakçılar için eğitim şartı getirildi!

Emlakçılar için eğitim şartı geldi. 14 Ekim 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmış olan değişiklikle beraber artık emlak işletmesi açacak ya da bir emlak işletmesinde sözleşmeli işletme sahibi olacak kişiler için eğitim şartı aranıyor.

İzmir'de emlakçılar depremzedelerden komisyon almayacak!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, sosyal medyada İzmir'de ev kiralarının yükseldiği yönündeki paylaşımlara tepki gösterdi. Güleroğlu, "İzmirli emlakçılar olarak depremzedelerden, mağdur kişilerden hizmet bedelini almayacağız" dedi.

Emlakjet, emlakçılar için Prestige dönemini başlatıyor!

Yeni nesil emlak bulma uygulamalarından Emlakjet, emlakçılar için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Emlakjet ‘Prestige’ dönemi ile üye emlak danışmanlarının tüm ihtiyaçlarını ve işlerini 360 derece ele alarak danışmanlarına çözüm sunuyor. 

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Emlakçılar dikkat! Belgesi olmayan faaliyet gösteremeyecek!

Emlak sektörüne yönelik düzenleme kapsamında 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren yetki belgesi olmayan işletmeler ruhsat alamayacak ve emlakçılık faaliyetinde bulunamayacak. Sürenin bitmesine kısa bir süre kala yetki belgesi olmayan emlakçılar hareketlendi.

Konya Emlakçılar Odasından fiyat artışı uyarısı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay yaptığı açıklamada konutlardaki fiyat artışlarının emlak sektörünün durmasına neden olduğunu söyledi.

Emlakçılar İçin Tapu Haberi

Emlakçılar İçin Tapu

Emlakçıların, tapu ve kadastro müdürlüklerinde bilinçli bir şekilde iş ve işlemlerinin yanlış anlaşılmalara mahal vermeden sonuçlandırılması amacıyla gerçekleştirilecek ''Emlakçılar İçin Tapu, İmar Ve Gayrimenkule Dair Temel Kavramlar'' semineri 6 Aralık 2012 tarihinde 15:00-19:00 saatleri arasında Mecidiyeköy Lale İş Merkezi'nde yapılacak. 


Seminere katılan kişiler Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü tarafından hazırlanan sertifikayı almaya hak kazanacak.


Seminer ücreti 150 TL


İrtibat Tel: (0212) 266 50...