13 / 05 / 2024

emrullah işler kırçova okul açılışı

emrullah işler kırçova okul açılışı

Makedonya'nın Kırçova kentinde “Mirko Milevski Lisesi"nin TİKA tarafından yaptırılan ve "Mehmet Akif Ersoy'' ismi verilen ek binanın açılışı için düzenlenen törene, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler katıldı...

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Depremde yıkılan binaların yüzde 30'u tamamlandı! İşler neden bu kadar ağır ilerliyor? Uzman isim 5 maddede açıkladı

6 Şubat Depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte yıkılan binaların sadece yüzde 30'a yakını yenilenebildi. Peki işler neden bu kadar ağır ilerliyor? Bu sorunun yanıtını Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, 5 madde de açıkladı.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

6 soruda TOKİ Kırıkkale Sosyal Konut Projesi 2022! Kırıkkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Kırıkkale 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Kırıkkale projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Kırıkkale 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Çiftçiler dikkat! Bunları eken boş dönmüyor, toprağın her yerinden oluk oluk fışkırıyor

Orta Kızılırmak Vadisi'nde yüksek verimli 25 kuru fasulye çeşidi adayı belirlendi. Bu fasülyeler toprakla buluştuğunda müthiş verim veriyor ancak aralarından sadece 4'ü tescil edilecek. Bu fasulyelerin hangisi olduğunu öğrenmek için Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) Ziraat Fakültesi'yle iletişi

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Erol Tapar, Akiş GYO Mali ve İdari İşler Direktörü oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mali ve İdari İşler Direktörü pozisyonuna Erol Tapar atandı....

Malezya'yla inşaat sektöründe büyük işler yapabiliriz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada, "Malezya'yla Enerji, savunma sanayi, otomotiv, inşaat, bilişim teknolojisi gibi pek çok alanda müşterek attığımız ve atabileceğimiz adımlar, yapabileceğimiz çok büyük işler var." dedi.

Türk firmaları Senegal'de milyar dolarlık işler başardı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türk firmalarının Senegal’de havalimanları, kongre ve kültür merkezleri, oteller, lojistik merkezleri ve pazar yerleri gibi milyar dolarlık işler yaptığını gördüm." dedi.

İşte Kırşehir'e yapılacak sağlık yatırımları!

Sağlık Bakanlığı’nın yatırım programında Kırşehir için projeler açıklandı. Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya müjdeleri üst üste verdi.

Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

106 konuttan meydana gelen Kırşehir TOKİ Kaman projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

emrullah işler kırçova okul açılışı Haberi

emrullah işler kırçova okul açılışı


Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Makedonya'nın Kırçova kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından yaptırılan lisenin açılışını yaptı. 


Kırçova kentinde “Mirko Milevski Lisesi"nin TİKA tarafından yaptırılan ve "Mehmet Akif Ersoy'' ismi verilen ek binanın açılışı için düzenlenen törene, Başbakan Yardımcısı İşler'in yanı sıra Makedonya'nın Türk asıllı Devlet Bakanı Hadi Nezir, Türk Demokrat Partisi (TDP) Genel Başkanı Kenan Hasip, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Emin Dindar ve Sebahettin Karakelle, TİKA Başkanı Serdar Çam, TİKA Balkanlar ve Güneydoğu Avrupa Daire Başkanı  Ali Maskan, Türkiye'nin Üsküp Büyükelçiliği yetkilileri, Kırçova Belediye Başkanı Fatmir Dehari, Plasnitsa Belediye Başkanı İsmail Yaoski, Türk sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kırçova ve yöresinden çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı. 


Lisenin ek binasının açılışında büyük coşku yaşandı. Törene katılan vatandaşlar, Türk bayraklarının yanı...