04 / 05 / 2024

Emrullah Yedikardeş kimdir

Emrullah Yedikardeş kimdir

Kentsel dönüşüm ve Kadıköy - Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak.

Yabancıya konut satışlarında frene basıldı! Yabancı yatırımcılar Türkiye'den uzaklaşıyor

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre 2023 yıl raporuna göre yabancıların yatırımları yıllık bazda yüzde 48 azaldı. Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Yüksek Mimar Emrullah Yedikardeş, bir zamanlar piyasayı diri tutan yabancı satışlarında frene basıldığını belirtti.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak tek yöntem: Doğru finansman modeli!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, kentsel dönüşümde son dönemde atılan tüm doğru adımlara rağmen, kaynak oluşturacak doğru bir modelleme yapılmadan istenilen hızda kentlerin dönüştürülemeyeceğine vurgu yaptı.

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri! Yabancı yatırımcı bu şekilde artabilir! 

Yabancıya gayrimenkul satışı için 3 kritik öneri açıklandı. İşte Karmar A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş'in o açıklamaları...

Mühendisler ve mimarlar için sınıflandırma kriteri önerisi!

İnşaat sektöründe 4 yıl boyunca yürürlükte olan sınıflandırma kriterlerinin, sektör için yararlı olduğunu aktaran Karmar İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, şimdi bu kriterlerde mimar ve mühendisler gözetilerek yeni bir düzenleme gerçekleşirse kalitenin artacağını söyledi.

Konut fiyatlarındaki artış devam edecek mi? Ev almayı düşünenler hemen bakın!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada ruhsat sayısındaki artışın konut üretiminin artacağını göstermediğini belirterek, gelecek sene konut açığının daha fazla olacağını ve fiyatların düşmeyeceğini söyledi.

7 milyon kiracının gözü Ekim'de açıklanacak pakette!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe gözlerin Ekim'de açıklanacak olan ve ilk konutunu alacak olanlara uzun vadede düşük faizli ev fırsatı sunacak olan pakete yöneldiğini söyledi. 

İnşaat maliyet artışı frenlendi! Konut fiyatları düşecek mi? Son dakika! 

Son aylarda inşaat maliyet artışının frenlendiğine dikkat çeken Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, bunda denetimlerin etkisi olduğunu söyledi. Denetim olmasa artışların yüzde 100’e ulaşabileceğinin altını çizen Yedikardeş, ev fiyatlarının düşmeyeceğini vurguladı. 

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Ev alacaklar banka yerine inşaat şirketlerinden kredi istiyor! Özel bankalarda faizler yüksek!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, konut satışlarını ve konut sektörünü değerlendirdi. İşte Yedikardeş'in o açıklamaları...

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Eyva İnşaat Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyva İnşaat Gıda Ticaret Anonim Şirketi   200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Gül ve Emrullah Yedikardeş ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörü temsilcileri faiz indirimini yorumladı!

Merkez Bankası'nın dünkü faiz indirimini Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş ve Kentpark Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerin yorumları.

Kartal kentsel dönüşüm ve metroyla 3 yılda yüzde 250 prim yaptı!

Kartal, kentsel dönüşüm ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlendi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarının hareketlendireceğini söyledi.

Emrullah Yedikardeş kimdir Haberi

Emrullah Yedikardeş kimdir

 Kentsel dönüşüm ve Kadıköy - Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak. Fera Grup Yönetim Kurulu üyesi Emrullah Yedikardeş, "Bu yıl hayata geçecek olan Kartal Kaynarca Metro hattı, şu anda 3500 - 4500 TL aralığındaki fiyatları hareketlendirecek. Dolayısıyla teslimine yaklaşan projeler yatırımcıların prim potansiyeline hızlı erişmesini de sağlayacak" dedi. Şirketin Kartal'da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi bu yıl teslim...