10 / 05 / 2024

en çok ödül alan havayolu hangisi

en çok ödül alan havayolu hangisi

Emirates, bu hafta düzenlenen 2014 Business Traveller (ME) ödül töreninde "en iyi first class" ve "en iyi business class"a sahip havayolu ,"en iyi kabin ekibi" ödüllerinin yanı sıra "dünyanın en iyi havayolu" ödülüne de layık görüldü...

Türkiye en çok vatandaşlık satan ülke oldu: Konuta erişim imkansızlaşır!

Siyaset Sosyolojisi Doçenti Surak, yaklaşık 20 ülkenin yatırım yoluyla vatandaşlık sağladığına dikkat çekti ve Türkiye'nin en çok vatandaşlık satan ülke olduğunu açıkladı. 

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu! Fiyatlar nasıl düşer? 

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer? 

25 Programlı Tefal Çok Amaçlı Pişirici en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal CY505E10 Çok Amaçlı Pişirici diğer adıyla düdüklü tencere en ucuz Hepsi burada sitesinde satışta. Peki Tefal çok amaçlı pişirici bu sitede ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Meyve yemek de lüks oldu! İşte en çok tüketilen meyveler!

Vatandaşlar birçok şeyden kıstığı gibi temel ihtiyaç ürünlerinden de kısıyor. İstanbullunun meyve tüketiminin azalması verilere de yansıdı. Meyve yemek lüks olurken en çok tüketilen meyveler de belli oldu…

Dünya Altın Konseyi verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde en çok altını TCMB aldı

TCMB altın talebinde yılın üçüncü çeyreğinde küresel merkez bankalarını geride bırakarak en çok altın alan merkez bankası oldu. Analistler merkez bankalarının bir takım riskleri bertaraf etmek için altın talebini artırdıklarını belirtiyor.

Türkiye en çok Birleşik Krallık’a satış yaptı! Üç çeyrekte 3,7 milyar dolar oldu

Hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu içine alan "eşya taşımaya mahsus olan motorlu taşıtlar" ihracatında, ocak ve eylül zaman diliminde en çok dış satım Birleşik Krallık'a gerçekleşti. İşte detaylar…

Borsada en çok düşen ve en çok yükselen hisseler hangileri?

Borsada yarın nasıl bir seyir izlenecek? Düzeltme hareketi sürecek mi? Hangi veriler borsayı ve piyasaları etkileyecek. Bugün en çok hangi hisseler düştü? Hangi hisseler yükseldi?

İller döviz ve altın yarışına girdi! En çok döviz alan il belli oldu! İşte detaylar!

Döviz ve altın konusunda iller yarışa girdi. En çok döviz ve altın alan iller belli oldu. İşte detaylar!

Türkiye'de en çok satan araba markası belli oldu! Güçlü rakibine şans tanımadı

Türkiye otomobil pazarı baharın gelmesiyle hareketlense de geçen yılın aynı dönemine göre düşüş gösterdi. Pazarda artan rekabet en çok satan araba modelinde değişikliğe neden oldu. Sedan otomobil modelleri Renault ve Egea arasında kazanan Fransızlar oldu.

en çok ödül alan havayolu hangisi Haberi

en çok ödül alan havayolu hangisi


Emirates, bu hafta düzenlenen 2014 Business Traveller (ME) ödül töreninde "en iyi first class" ve "en iyi business class"a sahip havayolu ,"en iyi kabin ekibi" ödüllerinin yanı sıra "dünyanın en iyi havayolu" ödülüne de layık görüldü.


Emirates Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Thierry Antinori, "Müşterilerimizin yolculukları sırasında her adımda dünya çapında bir hizmet almalarını sağlamak için çabalıyoruz. Uçaklarımızda en yeni ürünlerin kullanıma sunulması için büyük yatırımlar yapıyoruz, çok uluslu kabin görevlilerimiz de ayrıcalıklı bir hizmet vermek üzere her türlü çabayı sarf ediyorlar. Bölgenin saygın business yolcuları tarafından bu gayretlerimizin farkedilmiş olması bizi onurlandırdı" dedi.


En çok ödül kazanan havayolu şirketi Emirates oldu


2014 yılı Business Traveller (ME) ödülleri havacılık profesyonellerinin katıldığı bir gala yemeğinde sahiplerini bulurken, kazananlar...