21 / 05 / 2024

En İyi Açıkhava Reklamı kategorisi

En İyi Açıkhava Reklamı kategorisi

Tuğçe Kazaz, 42 Maslak Projesi için hazırlanan tasarım iş makinelerinin ödüllü açık hava reklamlarının yüzü oldu

Tasarruf finansman sektörünün büyüklüğü 29 milyar TL'yi aştı: Faizsiz konut ve araç satışı da dijitalleşiyor!

2 sene önce regüle edilen tasarruf finansman sektörünün büyüklüğü 29 milyar TL’yi aştı. FKB Başkanı Eyüp Akbal, sektörü değerlendirdi ve yeni gelişmeleri paylaştı. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Dolar yatırımcıları hazır olsun! Dolar 50 TL'yi aşacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu geldi. Geçer, 'dolar 50 TL'yi aşacak' dedi. 

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

Merkez Ankara'nın toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'nın asgari şirket payı toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı. İşte o son dakika gelişmesi ve projeyle ilgili tüm detaylar...

Atakule AVM'nin değeri 2.2 milyar TL'yi aştı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Atakule AVM'nin değeri 2.2 milyar TL'yi aştı. 

İŞ GYO Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı!

İŞ GYO tarafından Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değerine ilişkin rapor yayımlandı. Profilo AVM'nin 2023 yıl sonu değeri 1.5 milyar TL'yi aştı. 

Her 100 emekliden 84’üne yüzde 37,16’sına yüzde 50 zam yapılabilir! İşçi-memur emeklisi farkı 31 bin TL'yi aşabilir!

2024 yılında her 100 emekliden 84’üne yüzde 37, 16’sına yüzde 50 zam uygulanabileceği gündeme geldi. Bu durumda işçi ve memur emeklisinin maaşlarının arasındaki farkın 31 bin TL'yi aşabileceği hesaplandı. İşte o rakamlar...

Asgari ücret 18 bin 985 TL olmazsa, memur ve çalışanın maaş farkı 22 bin TL'yi aşacak!

Asgari ücrete tek zam uygulanacağı varsayıldığında, çalışanların 2024 yılında geçinebilmesi için asgari ücretin en az 18 bin 985 olması gerekli. Aksi takdirde memur ve asgari ücretlinin maaş farkı 22 bin TL'yi aşacak. İşte o hesaplamalar...

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Bankada parası olanlar hemen baksın! Paranız daha çok katlanacak! Mevduat faizi yüzde 52'yi aştı!

Dün açıklanan Merkez Bankası'nın politika faizi yüzde 42,5 seviyesine yükselmesinin ardından mevduat faizleri de yüzde 52'yi aştı.

Asgari ücretliler ile memurlar arasındaki maaş farkı 23 bin TL'yi aşabilir! SON DAKİKA! 

Temmuz'da asgari ücrete ara zam yapılmayacak olması, asgari ücretliler ile her 6 ayda bir zam alan kamu işçileri, memur ve emeklilerinin maaşlarının arasında uçurum oluşturacağı gündeme geldi. Farkın 23 bin TL'yi aşabileceği bekleniyor. İşte o rakamlar...

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

En İyi Açıkhava Reklamı kategorisi Haberi

En İyi Açıkhava Reklamı kategorisi


Bay İnşaat’ın 42 Maslak Projesi için hazırlanan tasarım iş makinelerinin ödüllü açık hava reklamları Türkiye’nin en yaratıcı açık hava reklamlarının yarıştığı MediaCat Out of Home Awards’da En İyi Araç Giydirme kategorisinde birincilik, En İyi Ortam Uygulaması kategorisinde başarı belgesi ve En İyi Açıkhava Reklamı kategorisinde de büyük ödüle değer görüldü.

Sanata duyarlılığı ile bilinen Tuğçe Kazaz’ın 42 Maslak Sanat Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde yer alacağını belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı “Sanat projenin ana konsepti. Bu nedenle her aşamasında, her çalışmasında sanat olacak. Doğru yolda olduğumuzu aldığımız ödüllerle birlikte bir kez daha anladık. İçinde sanat olan her projede yer almayı isteyen Tuğçe Kazaz da sosyal sorumluluk projelerimizin yüzü olacak. Sanatı yaşatan çalışmalarımızla sektörde ses getirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Yaşam başlı...