29 / 07 / 2024

En Yüksek ihracatı Gerçekleştiren Firma

En Yüksek ihracatı Gerçekleştiren Firma

Türk gazbeton sektörünün öncü kuruluşu AKG Gazbeton, Ege Bölgesi Sanayi Odası'mn (EBSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Başarılı Sanayi Kuruluşları Ödül Töreni' kapsamında 3 dalda birden ödül aldı...

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Türkiye'den Kazakistan'a tüm zamanların en yüksek ihracatı gerçekleşti!

Türkiye, Kazakistan'a 727 milyon 450 bin dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını yaptı. Kazakistan'a bu dönemde en fazla ihracatı, 164 milyon 768 bin dolarla hazır giyim ve konfeksiyon sektörü gerçekleştirdi.

Sanayi bünyesindeki 7 sektör en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı!

Sanayi bünyesindeki 7 sektör, resmen tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatına imza attı. İşte Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerinden derlenen o bilgiler...

Otomotiv sektöründe en yüksek mayıs ayı ihracatı! 

Türkiye otomotiv endüstrisi, Mayıs ayında gerçekleştirdiği 3 milyar dolarlık dış satımla bugüne kadar kaydedilen en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı. İşte o rakamlar...

İhracatta 21,7 milyar dolarla en yüksek mayıs ayı rakamlarına ulaşıldı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada mayıs ayı ihracatının yüzde 14,4 artışla 21,7 milyar dolar olduğunu belirtti, "Bu, tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracat değeridir." dedi.

İhracat mart ayında yüzde 4,4 arttı! Tüm zamanların en yüksek rakamı test edildi!

Mart ayı İhracat rakamı açıklandı. İhracat Mart'ta yüzde 4,4 artarak 23,6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı oldu.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Türkiye dış satımda rekor üstüne rekor kırdı! Yılın en yüksek seviyesinde

Türkiye, yılın en yüksek seviyesi ile 4 milyarlık ihracat rakamını Bulgaristan'a yaptı. Türkiye'nin rekor kırdığı ihracat oranı sanayi alanından geldi.

Tarımda ihracat rekoru kırıldı! Tüm zamanların en yüksek ihracatı!

TİM verilerine göre sektör, 2022’de 34 milyar doların üstünde ihracat yaparak, tüm zamanların en yüksek ihracat rakamına ulaştı.

Tarım sektöründen tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatı…

Tarım sektörü, 27 milyar 525 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatını gerçekleştirmiş oldu.

Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat tutarlarına ulaşıldı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "İlk 6 ayda ihracat, yüzde 40 artışla 105 milyar dolar oldu. Aylık, çeyreklik ve 6 aylık bazda Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat tutarlarına ulaştık" ifadelerine yer verdi.

Tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatı gerçekleşti!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Ocakta ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,5 artışla 15 milyar 48 milyon dolar oldu. Bu tüm zamanların en yüksek ocak ihracatı" dedi.

En Yüksek ihracatı Gerçekleştiren Firma Haberi

En Yüksek ihracatı Gerçekleştiren Firma

AKG Gazbeton, kendi meslek grubunda 'En Yüksek ihracatı Gerçekleştiren Firma' ve 'En Yüksek Üretim Gerçekleştiren Firma' kategorilerinde üçüncülük ödülü almaya hak kazandı. 'En Fazla İstihdam Sağlayan Firma' kategorisinde ise birincilik ödülüne layık görüldü. 


EBSO ödülleri hakkında konuşan AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman; "AKG Gazbeton olarak istihdam, üretim ve ihracat alanlarında Ege Bölgesi'nin ilk üç firması arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu gurur ve heyecanla 2014 yılında da nice başarılara ulaşmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Öncelikle, sektörün en önemli konulan arasında yer alan kentsel dönüşüm ve yeşil bina projelerine odaklanarak, katma değerimizi artırmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de hedefimiz; Çevresel Ürün Beyanı (EPD) sahibi bir marka olarak başta yapımcı olmak üzere işveren ve tasarımcılar açısından fayda sağlayan...