07 / 05 / 2024

ENC Yapı

ENC Yapı

ENC Yapı Anonim Şirketi, Erhan Dedeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül 2014 tarihinde Ataşehir, Halk Caddesi, No:6/12'de kuruldu.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

Manisa'da kira indirimi için encümene tam yetki!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında, mülkiyeti belediyeye ait kiracılar için kira indirimlerinin yapılmasına yönelik encümene tam yetki verdi.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

İzmit'te kaçak yapı sahiplerine 20 bin lira ceza!

İzmit Belediyesi encümen toplantısı, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kaçak yapılar için 20 bin lira cezai işlem uygulanması kararı verildi...

İzmit'te ruhsat alan kaçak yapının cezai işlemi iptal edildi!

İzmit Belediyesi'nin haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit'te kaçak yapıya geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. 

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapı kararı!

İzmit Belediyesi Encümen toplantısı gerçekleştirildi, toplantıda kaçak yapılarla ilgili kararlar da alındı.

ENC Yapı Haberi

ENC Yapı

ENC Yapı Anonim Şirketi, Erhan Dedeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


ENC Yapı Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a) Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Devlet, İktisadi Devlet Teşekkülleri, katma ve özel bütçeli daireler,hakiki ve hükmi şahıslarla, teşekküllere karşı yer altı ve yer üstü her türlü sanayi, Maadin, Enerji, Nafıa, İnşaat, Teçhizat, Tesisat, Montaj ve nakli hizmetlerine ait taahhütleri deruhte etmek. c) Her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler...