16 / 05 / 2024

Enerji Tasarruf Haftası

Enerji Tasarruf Haftası

ÇATIDER, Enerji Tasarruf Haftası’nda ısınma faturalarını yarıya düşürmenin formülünü açıkladı

Kamu binaları için son dakika kararı! Resmen açıklandı! Enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a yükseltildi!

Cumhurbaşkanlığı kararına göre; bazı kamu binaları için belirlenen enerji tasarruf hedefinin 2030 yılına kadar yüzden 15’ten yüzde 30’a çıkarılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji paylarının borsada işlem göreceği tarih belli oldu!

Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlamış olan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih de açıklandı.

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşırları tertemiz yıkarken tasarruf etmenizi de sağlayan Arçelik A Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar enerji tüketiyor? Hangi model ne kadar elektrik harcıyor? Fiyatları kaç TL? İşte cevabı...

Enerji faturaları sabitlenecek

İngiltere'de yeni hükümet, enerji faturalarında hane başına ortalama 1000 sterlin  tasarruf sağlayacak destek paketini açıkladı. İngilizleri sokağa döken enerji faturalarında fiyat garantisi verilecek ve faturalar sabitlenecek.

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Bireysel tasarruf ile binalarda enerji israfı önlenebilir!

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Fatih Akgül, konutlarda tasarruf yaparak enerji israflarının yüzde 50'ye kadar düşebileceğini dile getirdi. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kamu binalarında enerji verimliliği ile 870 milyon TL tasarruf yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamu binalarında enerji verimliliğiyle sağlanan tasarruf miktarını 2023'e kadar 870 milyon TL tasarruf hedeflediklerini dile getirdi. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Tayfun Küçükoğlu: Enerji üreten evler yapabiliriz!

‘Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Avrupa’da öne çıkan ‘sıfır enerjili evler’in ötesinde, değil enerji tüketen, üreten evler yapabiliriz'' diye konuştu.

Enerji Tasarruf Haftası Haberi

Enerji Tasarruf Haftası

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, tüketicilerin, kış aylarında bütçelerindeki en önemli giderlerin başında gelen ısınma faturalarını yarıya düşürmenin kendi ellerinde olduğunu belirterek, “Doğru yalıtım ve doğru çatı uygulamaları ile enerji faturaları yüzde 50’ye varan oranda azalır. Yalıtımla Türk ekonomisi de kazanır. 10 yılda yalıtımsız ve hatalı çatılar nedeniyle yaklaşık 26 milyar TL kaybettik. Bu aynı zamanda doğal kaynaklarımızın ve çevrenin de zarar görmesi anlamına geliyor. 2017 yılından itibaren binalara Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğu gelecek. Tüketicilerin kendini 2-3 yılda amorti eden yalıtım için geç kalmadan harekete geçmesi gerekir” dedi.

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Enerji tasarrufu haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, tüketicilerin ısınma faturalarında önemli ölçüde tasarruf edebileceklerini söyledi. 

Yapı ve çatılarda yalıtım...