29 / 04 / 2024

enerji zam

enerji zam

Enerji zamları yolda, tasarruf için hazır olun. ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılacak zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi.

Uzmanlar açıkladı! Elektriğe çok yüklü bir zam yolda! 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) uzun süredir elektrik faturalarına zam yapmamakta. Buna göre, konutlarda kullanılan elektrik için yüksek bir zam geleceğini belirten uzmanlar "Belirli bir zam birikmesi oluştu. Zam kaçınılmaz olacak" uyarısında bulundular.

Kış yaklaşırken gözler doğalgaza çevrildi! Doğalgaza zam gelecek mi? Gaz fiyatları için uyarı geldi

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) dünyadaki gaz talep artışına yönelik raporunu açıkladı. Rapora göre gaz talep artışında düşüş görülüyor. Rapor sonucuna göre uzmanlardan uyarı geldi. Kış yaklaşırken doğalgaza zam mı gelecek? Doğalgaza zam gelecek mi?

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Suzuki Vitara Hibrit' devasa zam geldi! İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modeline zam yapma kararı aldı. Yeni fiyatlar bugün açıklandı ve araçların fiyatlarına 207 bin TL'ye varan zam yapıldı. Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit modeline 135 bin TL'lik zam! İşte 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modeline zam yapma kararı aldı. Yeni fiyatlar bugün açıklandı ve araçların fiyatlarına 135 bin TL'ye varan zam yapıldı. Ayrıca, 2023 model yılı için düşük faizli kredi fırsatı da sunuluyor.

Aile Bakanlığı ani bir kararla ödenecek paraya zam yaptı! Sürpriz kararla birlikte bu kadar ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik çeşitli alanlarda yardım gerçekleştiriliyor. O alanlardan biri de enerji alanı. Bu sene doğalgaz fiyatlarının yükselmesi nedeniyle bu alandaki yardımlara da zam yapıldı.

Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakandan bomba zam açıklaması geldi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Elektrik ve doğalgaza zam yapılacak mı?" sorusunu yanıtladı. Peki elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Bakandan müjde geldi! Doğal gaza Aralık'ta zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaza Aralık ayında zam uygulanmayacağını duyurdu.

Araba alacaklara kötü haber! Yeni zam dalgası geliyor

Araba fiyatlarında yeni zam dalgası yolda. Ukrayna’da yaşanan savaş Avrupa’da enerji fiyatlarına yüzde 200 zam olarak yansıdı.

Enerji fiyatları uçtu! Ekmek fiyatlarına büyük zam yolda! 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

210 gramlık normal ekmeğin maliyetinin 5.7 lirayı aştığını söyleyen Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, yakın bir zamanda 6 liradan satılabileceğini belirtti. Bunun sebebi olarak da son bir yılda enerji fiyatlarına yapılan zamları gösterdi. İşte haberin detayları…

Elektriğe yüzde 27 zam geliyor! Kriz büyüyor! Faturalar kabaracak!

Avrupa'da yaşanan enerji krizi nedeniyle maliyetler artmaya devam ediyor. Doğal gaz konusunda çok katı tasarruf tedbirleri uygulayan İsviçre'de elektriğe yüzde 27 zam yapılacağı duyuruldu.

Elektrikli araç şarj istasyonlarına da zam geldi! İşte son fiyatlar...

Zorlu Enerji çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ZES, elektrikli araç şarj istasyonları için fiyatlarına zam uyguladı. İşte Eylül fiyatları....

enerji zam Haberi

enerji zam

Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği (ETADER) Başkanı Zafer Yavuztürk, önümüzdeki günlerde doğalgaz ve elektriğe zam yapılacağı yönündeki beklentilerin arttığını hatırlattı.


Son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da doğalgaz fiyatlarına zam konusunda "Bugüne kadar çok direndik, hesapları gözden geçireceğiz" dediğine işaret eden Yavuztürk, tüketicilerin daha yüksek enerji faturalarına hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.


ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, gerek doğalgaz, gerekse elektrik faturalarının yükselmesini önlemek için çeşitli çözümler bulunduğunu vurguladı. Bunların başında özellikle konutlarda bina yalıtımı ile tasarruflu ampul ve ısı pay ölçer cihazı kullanımının geldiğini kaydeden Yavuztürk, tüketicileri uyardı:


"Isı ve elektrik tasarrufu için yapılacak yatırımlar çok uzun sayılmayacak sürelerde kendini amorti ediyor. Bu yatırımların amortisman süreleri hükümetin sağladığı bazı teşvik ve desteklerle daha da kısaldı. Tüketicileri için bugünlerde kısa vadede...