27 / 04 / 2024

Engelli oğlu için asansör yaptırdı

Engelli oğlu için asansör yaptırdı

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...

BDDK'dan konut kredileri için flaş karar! O konutlar için resmen sınır muafiyeti geldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan riskli konutlar için son dakika açıklaması geldi. Açıklanan detaylara göre alınan kararla kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan o şehir için şok eden bindirmeli deprem uyarısı: 7.3 şiddetinde sallanacak!

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, alfabetik sıraya göre 81 ilin deprem riskini açıklamaya devam ediyor. Bugünkü açıklamasında o il için 7.3 büyüklüğünde deprem uyarısında bulunan Ercan, bindirmeli deprem riskini de dile getirdi. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Bankalar şimdi de o grup için kampanya başlattı... Bu kadar indirim sağlayacaklar, o banka müşterileri dikkat

Akbank emekli vatandaşlardan sonra şimdi de emekli vatandaşlar için önemli bir çalışma başlattı. Akbank tarafından üniversiteli öğrencilerin giyim alışverişlerine yönelik önemli bir adım atıldı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin satış geliri deprem bölgesi için ayrılacak!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesindeki konutların satışı için e-ihale süreci 1 Eylül günü sona eriyor. Satışlardan elde edilecek gelirler, deprem bölgesindeki inşa ve ihya çalışmaları için kullanılacak.

O il için korkutan uyarı geldi! Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmiş ve 11 ilde büyük yıkımlare meydana gelmişti. Deprem için korkutan uyarılar gelmeye devam ederken en son uyarı o il için geldi. Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

İslam Memiş açıkladı! Gram altın o seviye için gün sayıyor

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yeni tahminde bulundu. İslam Memiş gram altının çıkacağı en yüksek seviyeyi açıkladı. İşte tüm detaylar...

TOKİ o projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 368 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tam 368 konutluk yeni proje geliyor...

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Xiaomi'den o model için Android 13 tabanlı MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi, 2022 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu Redmi Note 11 Pro 5G modeli için MIUI 14 güncellemesini yayınlamaya başladı. Bu haber, Xiaomiui'nin raporlarına göre duyuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Engelli oğlu için asansör yaptırdı Haberi

Engelli oğlu için asansör yaptırdı

Ereğli ilçesinde yaşayan çift, yürüme engelli oğullarının ikinci kattaki evlerine inip çıkabilmesi amacıyla binanın dış cephesine asansör yaptırdı.


Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi.


Şennur Erol, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirterek, "Oğlum doğuştan fiziksel engelli. Eve girip çıkmakta ciddi güçlük çekiyorduk. Eşimle düşündük ve evin dış cephesine asansör taktırmaya karar verdik. Kısa sürede bu sistem kuruldu ve oğlum eve giriş çıkışlarında herhangi bir sorunla karşılaşmıyor. Oğlumuzun mutluluğu her şeyden önce gelir" diye konuştu.


Emirhan Erol da anne ve babasına teşekkür...