19 / 05 / 2024

EPİAŞ hisseleri ilana mı çıkıyor

EPİAŞ hisseleri ilana mı çıkıyor

Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin ( EPİAŞ ) yüzde 40 'lık hissesi için özel sektör enerji şirketlerinden talep toplamak amacıyla birkaç gün içinde ilana çıkılacak.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

MEB KPSS şartı aranmadan Aşçı Yardımcısı alımı ilanı yayınladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, kamu işçi alımı için yeni bir ilan yayımladı. Bu ilana başvuruda bulunabilmek için KPSS şartının aranmayışı, 18 yaşından büyük olunması ve ilköğretim mezunu olma gerekliliği bulunmaktadır. Alınacak pozisyon, aşçı yardımcısı olarak belirtilmiştir. 

Yabancı yatırımcıların en çok aldığı ve sattığı hisseler hangileri? İşte yabancı girişi olan BIST hisseleri...

İş Yatırım tarafından yabancı yatırımcıların aldığı ve sattığı hisseler açıklandı. Buna göre hisse senetlerinde günlük yabancı oranları tablosunda en çok artan ve en çok azalan hisselerin isimleri belli oldu. İşte yabancı girişi olan BIST hisseleri...

Milli Eğitim Bakanı resmen duyurdu! 10 personel alınacak! Başvuru şartları belli oldu! Tarih açıklandı...

Milli Eğitim Bakanlığı yeni yayımladığı ilana göre, bünyesinde çalıştırmak üzere toplamda 10 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihi açıklandı...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

O belediye çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar belli oldu! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Konya Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre farklı kadrolarda 43 adet personel alacağını açıklayan Konya Büyükşehir Belediyesi ilana ilişkin tüm detayları paylaştı.

Yatırımcılar dikkat! Borsada Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri pozitif ayrıştı!

Borsada işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, Mayıs'ta borsada kaybettirirken, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği'nin hisseleri pozitif ayrıştı.

İŞKUR resmen duyurdu! 2 bin 446 personel alınacak! Belediyeler peş peşe açıkladı! KPSS şartı yok! Hemen başvurun

Kamu personel alımları hız kesmeden devam ediyor. İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre toplamda 2 bin 446 personel alımı yapılacak. Belediye alımları kapsamında binlerce kişi istihdam edecek. Belediyeler peş peşe açıkladı! KPSS şartı yok! Hemen başvurun!

Son dakika! Zabıta ve itfaiye eri personel alımı yapılacak! KPSS puanı 55 ve üstü olan herkes başvurabilecek!

Tefenni Belediye Başkanlığı tarafından atanmak üzere zabıta ve itfaiye eri alımı yapılacağı açıklandı. Açıklanan ilana göre 9’uncu ve 11’inci derecelere alım yapılacak.

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fransa’da palet ve talaş şirketlerinin hisseleri borsada yüzde 700 arttı!

Fransa'da enerji fiyatlarındaki yükseliş sebebiyle halkın talaşa ve katalitik sobalara yönelmesiyle odun satan şirketlerin hisseleri borsada hızla yükselişe geçti. Fransa vatandaşları kışın enerji kıtlığı yaşanacak korkusuyla stok yapmaya başladı.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

EPİAŞ hisseleri ilana mı çıkıyor Haberi

EPİAŞ hisseleri ilana mı çıkıyor


Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) yüzde 40'lık hissesi için özel sektör enerji şirketlerinden talep toplamak amacıyla birkaç gün içinde ilana çıkılacak. 


Yetkililerden alınan bilgiye göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), EPİAŞ hisseleri için özel sektörden talep toplamak için düğmeye bastı. Konuya ilişkin EPDK'da geçen perşembe yapılan toplantıda, 24 milyon liralık hissenin özel sektöre arzı kararlaştırıldı. Buna ilişkin hazırlıkları tamamlayan EPDK, birkaç gün içinde EPİAŞ'ın yüzde 40'lık hissesi için talep toplamak amacıyla ilana çıkacak. 


EPİAŞ, 61,5 milyon liralık bir kaynak ile kurulacak ve bir hisse 1 Türk Lirası olacak. Şirketlerin satın alacakları hisse miktarının toplam rakamın yüzde 4'ünü geçemeyeceği belirtiliyor. 


A, B ve C tipi hisselerin işlem göreceği "enerji borsasında", A tipi hisseler TEİAŞ ve BOTAŞ'ın, B tipi hisseler Borsa İstanbul'un (BİST),...