14 / 05 / 2024

erbil 8.Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman bitiyor

erbil 8.Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman bitiyor

Erbil kentinde "8. Uluslararası İnşaat Fuarı" açıldı. Arasında 149 Türk firmasının olduğu 23 ülkeden 390 firmanın katıldığı fuarda son teknoloji ürünü yapı, inşaat malzemeleri ve araçları sergilendi...

Fitch, 8 Türk şirketinin notunu yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ seviyesine yükseltmesinin ardından, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notlarını da yükseltti.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki yaraları sarmak amacıyla 21 milyar liralık destek sağlayan Vakıfbank Finans Grubu’ndan yeni bir kaynak haberi daha geldi. VakıfBank, uluslararası piyasalardan 1,8 milyar dolarlık yeni kaynak sağladı.

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023'de!

30. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 7-8 Şubat 2023 tarihleri arasında Tel Aviv-İsrail'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Erbil ve Galip Erbil ortaklığında kuruldu.

Kerkük'te Uluslararası Maarif Okulu açılacak!

Irak'ta Bağdat ve Erbil'den sonra Kerkük kentinde de Uluslararası Maarif Okullarının açılması için girişimlere başlandığı belirtildi.

Moody's 8 Türk şirketin notunu kırdı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin ardından 8 şirketin de notunu düşürdü.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul Fuarı'na Türk firmalardan yoğun katılım!

1. Uluslararası Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapılarını bugün açıktı ve 22 Eylül'de sona erecek. Fuara 25 Türk firması katıldı...

Erbil Uluslararası İnşaat Fuarı'na Türkiye damgası!

Irak'ın Erbil kentinde düzenlenen "Uluslararası İnşaat ve Elektrik Endüstrisi Fuarı"na Türkiye'den 48 firma katılıyor...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

erbil 8.Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman bitiyor Haberi

erbil 8.Uluslararası İnşaat Fuarı ne zaman bitiyor

ERBİL - Irak Kürt Bölgesel Yönetiminin (IKBY) Erbil kentinde "8. Uluslararası İnşaat Fuarı" açıldı. Arasında 149 Türk firmasının olduğu 23 ülkeden 390 firmanın katıldığı fuarda hazır beton, seramik, ev gereçleri ile son teknoloji ürünü inşaat malzemeleri ve araçları sergilendi. 


Fuarın açılışında konuşan IKBY İmar Bakanı Kamran Ahmet, bu tür etkinliklere ev sahipliği yapan Erbil'in cazibe merkezi olma potansiyelini artırdığını belirterek, yatırım fırsatlarının, büyük şirketleri bölgelerine çektiğini söyledi. Kürt bölgesinin, Irak geneline göre daha güvenli ve istikrarlı olduğuna dikkati çeken Ahmet, artan yatırımların vatandaşları için yeni iş alanları yarattığını ifade etti. 


IKBY Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi, Erbil Valisi Nevzat Hadi ve Türkiye Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam ile çok sayıda işadamının açılışına katıldığı fuarın, 17 Mayıs Cumartesi saat 20.00 de...