12 / 05 / 2024

Ercan Havalimanı son durum

Ercan Havalimanı son durum

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması! Beklenen Marmara depremi geliyor mu?

AFAD, dün gece saat 23:05 sıralarında, Erdek açıklarında  4,1 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini duyurdu. Kentte herhangi bir olumsuz bir durum olmazken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. 

Dikkat! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama: 7.3 büyüklüğünde yıkıcı deprem bekleniyor!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Ercan, o ili işaret edip tarih vererek 7,3 büyüklüğünde deprem beklediğini açıkladı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük depremler yine olacak! Deprem uzmanı 3 madde ile açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, yaptığı bir son dakika açıklaması ile büyük depremlerin yine olacağını belirtti. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Bakan Kurum’dan son dakika Atatürk Havalimanı paylaşımı: Gün sayıyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı ile ilgili bir son dakika paylaşımı yaptı. İşte Bakan Murat Kurum'un o paylaşımı...

Ahmet Ercan'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması!

İstanbul'da geçtiğimiz gün özellikle Kartal, Maltepe, Pendik ve Tuzla'da sahille yakın bölgelerde yayılan koku tedirginlik yarattı. Vatandaşlar arasında kokunun kaynağının deprem olduğu söylentileri yayıldı. Jeofizik Profesörü Ahmet Ercan, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Türk müteahhitlik tarihindeki en önemli projelerden biri Libya’da başkent Tripoli’de yapılacak havalimanıydı. Peki projede neler oldu? Tripoli Uluslararası Havalimanı projesinin inşaatında son durum ne?

Darphane Binaları ne olacak? İşte son durum!

Arkeoloji Müzeleri’nin depolarında yer alan eserlerden bir bölümünün Atatürk Havalimanı’na taşınacağı, taşınan eserler ile İstanbul'un her iki yakasında da depo müzeler yapılacağı belirtilmişti. Peki son durum ne?

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Ercan Havalimanı son durum Haberi

Ercan Havalimanı son durum

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat çalışmaları devam eden Ercan Havalimanı'nın yeni terminalini inceledi. 

Merakla beklenen projenin son durumu ile ilgili bilgi alan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, projedeki inşaat çalışmalarının hızlanması için talimat verdi.

Projenin son durumu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Saner, "Bu konuda Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığının yapacağı çalışma sonrasında ortaya koyacağı maliyete göre Maliye Bakanlığı'nın gerekli kaynağı bir an önce sağlayıp, 2021 sonu veya en geç 2022 başında Ercan Havalimanı'nın yeni terminalini halkın kullanımına açmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Ercan Saner sözlerini şu şekilde tamamladı:  "Başbakan olarak ben de...