03 / 05 / 2024

Ercan Saatçi taşınacak

Ercan Saatçi taşınacak

Beykoz Acarkent villalarında oturan ünlü müzisyen Ercan Saatçi, taşınma kararı aldı. Evinde sık sık kalabalık partiler veren müzik adamı, daha rahat hareket edebilmek için büyük bir ev bakmaya başladı.

Tokat depremleri yürekleri ağza getirdi, inşaat mühendisinden sektöre çok ciddi bir düzenleme getirilmeli önerisi geldi!

Tokat'ta son 20 saat içinde tam 46 sarsıntı meydana gelirken, Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda inşaat sektörüne çok ciddi bir düzenleme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük deprem için saat verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan  son 100 yılda depremlerin en çok hangi saatte olduğunu açıklayarak büyük deprem için saat verdi. İşte Ercan'ın açıkladığı o saatler...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için tek çareyi açıkladı!

Deprem korkusu vatandaşların gündeminden düşmezken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, deprem için tek çarenin sağlam yerde sağlam yapı olduğunu belirtti. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Bitcoin yine tarihi zirveye doğru ilerliyor!

Bitcoin, ilk kez 50 bin dolar seviyesine kadar çıktı. Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 4,20’lik artış ile 50.026 dolar seviyesinden, Ethereum da aynı zaman diliminde yüzde 6,63’lük yükseliş ile 2.649 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. 

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Holding’in gayrimenkul sektörüne kazandırdığı markası Fuzul Topraktan’ın yeni projesi Ispartakule’nin 332 konutluk arsa payının satışa çıkarıldığı lansman toplantısı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı.

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Bitcoin fiyatları, dünkü işlemlerde yüzde 6'nın üzer değer kazanırken bugün sakin seyrediyor. Buna göre, kripto paraların piyasa değerinde, son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Kahramanmaraş’ta arka arkaya deprem!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Kahramanmaraş’ta bir saat içinde iki sarsıntı birden meydana geldi. Önce 1.8 şiddetinde ve daha sonra ise 3.1 şiddetinde iki sarsıntı yaşandı.

İSPARK dolandırıcılarına dikkat! ''QR kodu taratınız'' tuzağına düşmeyin! 24 saat içinde hesaplarınız boşaltılabilir...

İstanbul'da park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratarak ödeme sayfasına yönlendirilenler ise tuzağa düşüyor.

30 bin doları test eden Bitcoin 7 günde yüzde 11 değer kazandı!

Analiz şirketi Coinmarketcap'in verilerine göre, Bitcoin dahil küresel kripto para piyasasının değeri 24 saat içinde yaklaşık yüzde 3,1 artarak 1,12 trilyon doları geride bıraktı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Analistlerin yorumları olumlu: Bitcoin (BTC), kritik direnci desteğe çevirme hazırlığında!

Kripto para analistleri paylaştıkları bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde 26,228 doların üzerine çıkabileceğini belirtti. Bu hedefin tutması halinde yeni beklentinin 27,400 dolar olacağı vurgulandı.

SON DAKİKA: Son 1 saatte 13 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine dayanılarak düzenli olarak güncelleniyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde on üç deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Ercan Saatçi taşınacak Haberi

Ercan Saatçi taşınacak

Beykoz Acarkent villalarında oturan ünlü müzisyen Ercan Saatçi, taşınma kararı aldı. Evinde sık sık kalabalık partiler veren müzik adamı, daha rahat hareket edebilmek için büyük bir ev bakmaya başladı. Evinde iş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismi ağırlayan Saatçi, bugünlerde Beylerbeyi- Kanlıca- Beykoz sahilindeki yalıları gezerek fiyat araştırması yapıyor. Diğer taraftan emlakçılarla da irtibat halinde olan Saatçi'nin bu konudaki en büyük yardımcısının Kandilli'de yalısı bulunan Sezen Aksu olduğu öğrenildi. 


Akşam...