05 / 05 / 2024

erciş kasaplar ve peynirciler çarsısı

erciş kasaplar ve peynirciler çarsısı

Van Erciş Belediyesi tarafından ilçe merkezine yeni bir kasaplar ve peynirciler çarsısı yapılması için proje hazırlandı. Erciş Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen toplantıda, projelerin inşaatına nisan ayı içerisinde başlanacak.

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Bayram öncesi sıkı denetim! Kasaplar ve et ürünleri mercek altında!

Kurban Bayramı'na kısa süre kala Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerini sıkılaştırdı. Bu kapsamda, ülke genelinde denetimlerini artırdı. 

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

Rekabete dayanamayan kasaplar da artık ithal et satabilecek!

İthal edilen ucuz etlerin zincir marketlerde satılması nedeniyle haksız rekabete uğrayan kasaplar da artık ithal et satabilecek. İlk etapta Et ve Süt Kurumu bulunan il ve ilçelerde satış yapılacak.

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Et fiyatları rekora gidiyor! Yetkililer uyardı.. Önlem alın!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et ücretlerinde iki ayda yaşanan  yaklaşık yüzde 100'lük yükselişin kasapları ve müşterileri negatif etkilediğini söyledi.

Fiyatları görenler çok şaşırıyor! İşte Et ve Süt kurumu 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Vatandaşa ucuz et yedirmekte kararlıyız" sözlerinin ardından Et ve Süt Kurumu ile kasaplar arasındaki fiyat farkını gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kasaplar Çarşısı esnafına kira ve taşınma yardımı müjdesi!

Ankara Kızılcahamam'da yangında zarar gören Kasaplar Çarşısı'ndaki esnaflara kira ve taşınma yardımı verilecek.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

erciş kasaplar ve peynirciler çarsısı Haberi

erciş kasaplar ve peynirciler çarsısı

Erciş Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen toplantıda, nisan ayı içerisinde inşaatına başlanacak projelerin esnafa tanıtımı yapıldı. Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, Kentsel Dönüşüm Projesi'nin oluşturduğu tüm engellere rağmen çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirterek, "Halkımızla birlikte Erciş'in çehresini değiştirmeye devam edeceğiz. Yeni uygulama ve projelerle Erciş'e modern ve bir o kadar da kendi dinamiklerini yansıtacak bir kimlik kazandıracağız. İlçenin geleneksel yönetim anlayışı bakımından bu toplantı tarihi bir toplantıdır" dedi. 


Toplantıda, ayrıca vatandaşların talep ve önerileri göz önüne alınarak proje üzerinde bir takım değişiklikler yapılması ve projelerin uygulanacağı yerlerin oylaması yapılarak karara bağlandı.


Erciş...