02 / 05 / 2024

Erciyes Üniversitesi 7. eğitim bloğı

Erciyes Üniversitesi 7. eğitim bloğı

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Deprem uzmanından son dakika uyarısı: Orada 7'den büyük deprem olması kaçınılmaz! 

Karadeniz Teknik Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, o bölgeyi işaret etti ve 7'den büyük depremin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu? Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ve tarihçi-yazar ve Milli Savunma Üniversitesi rektörü Erhan Afyoncu'dan beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu?

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’

Sabancı Üniversitesi’nde “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” temalı semineri düzenledi. Seminerde depreme ilişkin konuşan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da 7 ve üzeri bir deprem olma olasılığının yüzde 64 olduğunu söyledi.

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Dicle Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı! Tam 194 kişilik alım için kadro detayları!

Dicle Üniversitesi, 194 sözleşmeli personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi 7 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Haliç Üniversitesi personel alacağını duyurdu

Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden yappılan açıkalamda Öğretim Üyesi ve Elemanı olarak görevlendirilmek üzere 7 akademik personel alacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu ifade edildi.

Ocak 2022'de yüzde 85.7 arttı! Fiyatlar durdurulamıyor!

3. Göz Danışmanlık CEO'su Hikmet Baydar ve Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan Öz, TCMB'nin faiz değişimlerine ve konut satışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni konut fiyat endeksi Ocak'ta yüzde 85.7 arttı ve duyan şok oldu.

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erciyes Üniversitesi 7. eğitim bloğı Haberi

Erciyes Üniversitesi 7. eğitim bloğı

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile birlikte hazırlanan olan proje ile Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Mehmet Palamut Eğitim Bloğu adı verilecek olan binanın protokol imza töreni Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır’ın da katılımıyla yapıldı. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen İmza Töreni’nde hayırseverler binanın en kısa zamanda bitirilerek teslim edileceğini söyledi. İmzanın atılmasının ardından konuşan Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır ise, “İnşallah bundan sonraki imzalarımızın ilki Seyrani Üniversitesi adına olacak. Bir şehrin çehresinin değişebilmesi için, kültürünün değişebilmesi için, yaşam tarzının değişebilmesi için mutlak suretle orada bir üniversite olması gerekir. Bir üniversite...