05 / 05 / 2024

Erdemoğlu Holding yeni yatırımları

Erdemoğlu Holding yeni yatırımları

Erdemoğlu Holding Türkiye'nin kamuoyu önüne çok çıkmamış ama dünya markası yaratmış şirketlerinden biri, 1950'li yıllarda dokuma isçisi Besnili Mehmet Erdemoglu'nun işsiz kalınca başladığı bohçacılıkla ilk temeli atılmış...

Erdemoğlu Holding, ABD’de halı yatırımı yapmayı planlıyor!

Erdemoğlu Holding, bu yılı 1 milyar dolar ciroyla kapatacak. Halı üretiminde dünya çapında bir şirkete dönüşen holdingin yurtdışında Rusya’da yatırımı var. Şimdi ABD’ye yatırım için çalışma yapıyor...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.

İş dünyasından sürpriz çıkış: Servet vergisi gelsin!

SASA'yı bünyesinde barındıran Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu yaptığı açıklamada "Bence bu dönemde 'Servet Vergisi'ne ihtiyaç var." dedi.

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

İmamoğlu duyurdu! Yeni evleneceklere destek projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada yeni bir destek projesini hayata geçirdiklerini açıkladı. İşte projenin detayları...

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Erdemoğlu Holding yeni yatırımları Haberi

Erdemoğlu Holding yeni yatırımları

Erdemoğlu Holding, enerji ve gayrimenkul sektörlerine giriyor. İbrahim Erdemoğlu, "Türkiye kabuğunu kırdı. Kısır çekişmeleri bir tarafa bırakmamız lazım" diyor. 


Erdemoğlu Holding Türkiye'nin kamuoyu önüne çok çıkmamış ama dünya markası yaratmış şirketlerinden biri, 1950'li yıllarda dokuma isçisi Besnili Mehmet Erdemoglu'nun işsiz kalınca başladığı bohçacılıkla ilk temeli atılmış. 


1970'li yıllarda Gaziantep'te halı üretimine başlayan Erdemoğlu ailesi, bugün Merinos, Dinarsu, Padişah, imparator gibi halı markalarının sahibi. 


72 ülkeye 250 milyon dolar ihracat yapıyor. Dünyanın farklı 7 coğrafyasındaki üretim merkezlerinde ise 6500 kişiye istihdam sağlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu. Van'da babası adına açtığı meslek lisesini anlatmak istedi, biraraya geldik. Hem şirketin gelecek hedeflerini hem de Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik sorunları konuştuk. 

Makine halısında Türkiye'nin yüzde 35'le pazar lideri olduklarını söyleyen Erdemoğlu, yeni alanlarda büyümek...