07 / 05 / 2024

Erdoğan Bektaş hayatı

Erdoğan Bektaş hayatı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 'Uluslararası kuruluşlarca onaylanmış marka değer Manisa, bereketli Gediz Ovasının önemli bir tarım merkezi olan Manisa, sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konut ve araç piyasasında balon sönmeye başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından enflasyon ve hayat pahalılığı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir son dakika açıklaması geldi. Son dönemde alım gücünün düşmesinden dolayı büyük bir zorluk yaşayan vatandaşın sorunların farkında olduklarını aktaran Erdoğan, hayat seviyesinin eskisinin de üstüne çıkacağına dikkat çekti. 

Erdoğan duyurdu! 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına 100 bin lira nakdi yardım yapılacağını duyurdu. Peki, 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek zam' çıkışı: Ne hale getirdiğimiz ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan günden güne artan hayat pahalılığı karşısında "açız" diye seslenenlere cevap verdi. Erdoğan, ülkeye yapılan yatırımlar sayesinde yoksulluğu sona erdirdiklerini söyledi. Erdoğan, "Aç kalan falan yok" açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik koronavirüs mesajları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona salgınıyla ilgili açıklamalar yapmak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Erdoğan, “Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren bu sürecin boyutu kadar ekonomik sonuçları ortaya çıkacaktır” dedi.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş Rize'nin projelerini inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1961 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal hayatını kaybetti. Erdoğan Daldal'ın cenazesi 17 Temmuz Pazar günü Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

Erdoğan Toprak: Zengin Türkler ABD ve Avrupa’da konut alıyor!

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, maddi durumu iyi olan Türklerin, ABD ve Avrupa’da konut satın alarak yeni bir hayat için, ülkeden taşındıklarını açıkladı.

Erdoğan Bektaş hayatı Haberi

Erdoğan Bektaş hayatı

Bereketli Gediz Ovasının önemli bir tarım merkezi olan Manisa, sanayi kenti olma yolunda hızla ilerliyor. 

Uluslararası kuruluşlarca onaylanmış marka değer Manisa; Merkez, Salihli, Akhisar ve Turgutludaki OSB’leri ve çok sayıda küçük sanayi siteleriyle yabana sermayenin de yatırım tercihi. Faal OSB'lerde 45 binin üzerinde kişi çalışırken Soma ve Kuladaki OSB’ler tamamlanarak üretim başladığında istihdam daha da artacak. Manisa OSB'nin otomotiv yan sanayi için rezerv etmiş olduğu 1.12 milyon metrekarelik arazi, yapılan tahsislerle hızla doluyor. Otomotiv ana sanayi için ayrılan 640 bin metrekarelik alan da sektör devlerinden birini ağırlamaya hazır.


Yatırımcıların ilimizi tercih sebeplerinin en başında stratejik konumu geliyor. Manisa, Türkiye toplam ihracatının yüzde 30’unun gerçekleştirildiği Alsancak Limanı'na 30 kilometre mesafede olmasının yanı sıra, dünyanın en büyük 10 limanı arasında yerini alması planlanan...