03 / 05 / 2024

Erdoğan Bektaş rize

Erdoğan Bektaş rize

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspir-Rize yolu ve doğal gaz yatırımları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 1.252 yeni konut müjdesi!

Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 1252 konut ve toplam 360 ticari birim inşa edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 550 yeni konut müjdesi!

Rize'deki sel felaketiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'ye 550 yeni konut müjdesi verdi...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ek binalarının açılışı gerçekleşti!

Rize'de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin ek Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Ek Binası ile Çayeli Eğitim Fakültesi Ek Binasının açılışı gerçekleşti.

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açıldı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açılıyor!

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize-Artvin Havalimanı inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Ayder Yaylası'ndaki incelemelerden sonra kara yoluyla Rize-Artvin Havalimanı şantiyesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2022'nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'deki yatırımları inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı, Yusufeli, Borçka, Deriner ve Muratlı Barajlarındaki çalışmaları havadan inceledi. 

Erdoğan Bektaş rize Haberi

Erdoğan Bektaş rize

İlk olarak Akyamaç Köyü sınırları içerisinde yer alan, yürüyüş yolu, kır lokantası, yaya köprüsü ve seyir teraslarından oluşan Akyamaç (Tecina) Şelalesi Tabiat Parkı Çevre Düzenlemesi Projesi’nde incelemelerde bulunan Vali Bektaş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta’dan proje hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Ortaköy Köyüne geçilerek, özel bir girişimci tarafından faaliyet geçirilen ve Hemşin’in ilk turistik oteli olma özelliğini taşıyan otelin açılışı gerçekleştirildi. Vali Bektaş ve beraberindekiler otel açılışının ardından Gito Yaylası’na geçerek burada incelemelerde bulundu. Vali Bektaş, Gito Yaylası’ndaki incelemeleri esnasında yaptığı değerlendirmede 8 ilin önemli yaylalarını ve turizm merkezlerini birbirine bağlayan ’Yeşil Yol’un tamamlanması ile Gito ve diğer yaylaların bir cazibe merkezi olacağına vurgu yaparak "Turizm dışarıdan bakıldığında eğlenceli bir iş gibi gözükse de...