22 / 07 / 2024

erenköy gümrüğünün yeni yeri

erenköy gümrüğünün yeni yeri

Ataşehir Kayışdağı'nda yer alan Erenköy Gümrüğü'nün önce taşınması 4 yıldan beri konuşuluyor. Erenköy Gümrüğü'nün yeni yeri için arazi arayışları devam ediliyor. Gümrük için Tuzla ve Gebze bölgeleri düşünülüyor...

İsviçreli dev bankadan gümüş için yeni tahmin! Altını sollayıp geçecek! 7 ay sonra tam bu kadar olacak!

İsviçre'nin en büyük bankası UBS'den yeni gümüş tahmini geldi. Dev banka, gümüşün altından daha yüksek performans sergileyeceğini belirtti. 

İçerenköy Carrefour arazisindeki 1.402 konutluk yeni proje resmen başlıyor! 

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisindeki yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Geçtiğimiz günlerde kapalı satışa çıkan projede metrekare fiyatları 3 bin 600 dolar olarak belirtilmişti.

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Kiracılar dikkat: Ev sahipleri evden çıkarmanın yeni yöntemini buldu! 

Artan kira fiyatlarından sonra kiralara yüzde 25 sınır getirildi. Bu sebeple zam yapamayan mülk sahipleri kiracıyı evden çıkarmanın yeni yolunu buldu. İşte detaylar...

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Avrupa Birliği'nden yenilik! Gümrüklerde reform planı kapsamında bakın ne olacak?

Avrupa Birliği’nin yeni bir kurum ve veri merkezi kurma planlarını yapmasıyla gündem oldu. Bu planların , artan ticaret hacmi karşısında gümrük denetimlerini daha da etkinleştirmek ve bürokratik işlemleri minimize etmek amacıyla yapıldığı biliniyor.

Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

erenköy gümrüğünün yeni yeri Haberi

erenköy gümrüğünün yeni yeri


2010 yılında Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'nın taşınacağını söylediği Erenköy Gümrüğü'nün yeni yeri neresi olacak? Şehrin içerisinde yer alan Erenköy Gümrüğü'nün taşınmasıyla trafiğin rahatlaması bekleniyor.


Bakan Yazıcı, gümrüğün taşınmasıyla ilgili 2011 yılında "Erenköy'deki gümrük faaliyetleri nedeniyle TIR'lar trafiği aksatmakta, orası kaliteli hizmet sunumuna imkan vermekten uzak durumda. Erenköy'deki gümrük alanını, henüz protokol imzalanmadı ama, görüşmeler sürüyor, TOKİ'ye devrediyoruz. Tuzla'da en az 500 dönümlük arazi belirlendi, seçimini yapmak üzereyiz. Gümrük hizmetlerini oraya taşıyacağız. TOKİ oradaki gümrüğün ihtiyaç duyduğu tesisleri altyapı olarak yapacak ve teslim edecek." şeklinde konuşmuştu.



Arazi arayışı Gebze'ye kaydı


Geçen yıl Ağustos ayında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 2 bin dönüm yani 2 milyon metrekare arazi arayışında olduklarını söylemişti. Erenköy Gümrüğü için öncelik Tuzla'da ancak arazi arayışı Gebze'ye doğru yönelmiş durumda. 


2...