06 / 07 / 2024

Erkan Petekkayanın restoranı nerde

Erkan Petekkayanın restoranı nerde

Hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Erkan Petekkaya, Ortadoğu üzerinden yayın yapan MBC4 kanalına konuştu. Dizilerden kazandığını ticarete yatıran oyuncu, şunları söyledi: Ticaretten keyif alıyorum.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

Merkez Bankası, Hafize Gaye Erkan'ın evi için 35 bin TL kira ödüyor iddiası!

İstanbul'da konut kiralarının çok pahalı olmasından yakınıp, annesinde kaldığını açıklayan TCMB Başkan Gaye Erkan için kiralanan ev için, aidat ile beraber 49 bin TL ödeme yapılıyor. İşte ayrıntılar...

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Atlastaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atlastaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atlastaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Erkan Yalçın tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Deniz tarafından kuruldu.

Tb Bautech İnşaat Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Tb Bautech İnşaat Teknolojileri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aydın tarafından kuruldu.

Erkan Petekkayanın restoranı nerde Haberi

Erkan Petekkayanın restoranı nerde


‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’, ‘Dila Hanım gibi dizilerle hatırı sayılır bir hayran kitlesi  olan Erkan Petekkaya, Ortadoğu üzerinden yayın yapan MBC4 kanalına konuştu. Dizilerden  kazandığını ticarete yatıran oyuncu, şunları söyledi: Ticaretten keyif alıyorum. 


Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi  seviyorum. Maltepe’deki Sosyete Pazarı’nda aileleri ile birlikte 2 bin kişi evine ekmek  götürüyor. Bu bana mutluluk veriyor. Kazandığım parayı tekrar başka işe dönüştürüyorum."  dedi.


Ünlü oyuncu ayrıca Et işi yapıyorum. 15 güne kadar bir restoran açıyorum. İstanbul'da  sosyete pazarı gibi yerler haftada bir gün açık olduğu halde biz her gün hizmet  veriyoruz. Dört tane sinema ve bir de büyük market var.  Ben alışveriş yapmayı da çok  sevmem açıkçası. Ölçüm belli. Kıyafetlerimi eşim alıyor. Kabinlere girince daralıyorum.


Haber...