09 / 05 / 2024

Erol Kılıçalp dünya evine giriyor

Erol Kılıçalp dünya evine giriyor

Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp ile Aleyna Sarı dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 19:30' da Bahar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...

Dünya Bankası’ndan korkutan açıklama! Ekonomide “kayıp 10 yıl” başlıyor!

İddialı adımlar atılmazsa küresel ekonomik büyümenin 2030’a kadar gerileme yaşayacağına işaret eden Dünya Bankası, yeni raporunda "kayıp bir 10 yıl başlayabileceği" uyarısında bulundu.

Maraş depremleri dünya gündeminde! New York Times, deprem felaketi için 'Artık Antakya yok' başlığını attı!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat'ta meydana gelen, toplam 10 ilde ve Suriye'de de yıkıma sebep olan 7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler dünya basınının da gündeminde geniş yer tutuyor.  İşte o haberler...

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Dünya Bankası açıkladı! 50 yılın en kötü senaryosu! Altını olanlar derin nefes alın! Kritik seviye resmen belli oldu

Altın fiyatları son 7 aydır düşüş eğiliminde hareket ediyor. Analistlere göre altının ''50 yılın en kötü senaryosu'' yorumları yapılmaya başlarken Dünya Bankası'ndan altın için derin nefes aldıracak kritik seviye açıklandı. 

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Erol Kılıçalp dünya evine giriyor Haberi

Erol Kılıçalp dünya evine giriyor


Talas Emlak çalışanlarından Erol Kılıçalp ve Aleyna Sarı hayatını birleştiriyor. 


Çiftin düğünü İstanbul Arnavutköy'de 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 19:30'da Bahar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak Erol Kılıçalp ve Aleyna Sarı'yı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...