24 / 07 / 2024

ersin tatar kimdir

ersin tatar kimdir

Ekonomiyi büyütmek gerektiğini ifade eden KKTC Başbakanı Ersin Tatar, yatırım ikliminin öneminin altını çizdi...

Kıbrıs Cumhurbaşkanı Tatar duyurdu: İnşaatlara sınırlama getirilebilir!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İsrail vatandaşlarının edindikleri gayrimenkullerin hukuki dayanağının bulunmadığını söyleyerek, Girne sahillerinde inşaat yoğunluğuna bağlı olarak sınırlamalar getirilebileceğini aktardı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Kıbrıs'ta yabancıların arazi alımları için mevzuat değiştirilecek! 

KKTC'de İsraillilere yapılan arazi ve konut satışları resmen gündeme bomba gibi düştü. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, konuya ilişkin konuştu. Peki neler yapılacak? İşte ayrıntılar...

KKTC’de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar Meclis gündemine geliyor! Hükümet takipte!

KKTC'de İsrailli vatandaşlara satılan topraklar için hükümet inceleme başlattı. Konunun yakın zamanda Meclis'e gelmesi planlanıyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu.

Kıbrıs'ta çarşı karışıyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta Yahudilerin 25 bin dönüm arsa aldığı gündeme gelmiş ve konuyla ilgili tartışmalar başlamıştı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, mülk satışı ile ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti. İşte o açıklamalar...

Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ersin Taranoğlu kimdir? Hangi dönemler milletvekili oldu? Martı GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ersin Taranoğlu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Nerede okudu? Hangi ilden milletvekili oldu? İngilizce biliyor mu? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ersin Taranoğlu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Ersin Tezol Kimdir?

Mehmet Ersin Tezol kimdir? Mehmet Ersin Tezol’un mesleği nedir? Mehmet Ersin Tezol hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kıbrıs'ta inşaat sektöründeki gelişmeler hız kesmiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son 25 yılda KKTC’de yatırımların arttığını, özellikle turizm, yükseköğrenim gibi hizmet sektörlerinde ve inşaat sektöründeki gelişmelerin sürdüğünü vurguladı.

Ersin Çalık kimdir?

Servet GYO Genel Müdürü Ersin Çalık kimdir? Ersin Çalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersin Çalık'ın biyografisi...

Kapalı Maraş yerleşime açılıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte gidip yemek yediği Kapalı Maraş’ın turizme kazandırılması için ilk adım atıldı. Şehir kademeli olarak yerleşime açılıyor.

Kuzey Kıbrıs Acil Durum Hastanesi inşaatında son durum ne? 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaat çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesi'nin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

KKTC Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşası devam eden acil durum hastanesinde incelemeler yaptı.

ersin tatar kimdir Haberi

ersin tatar kimdir

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde duran bir Kuzey Kıbrıs hedeflediklerini belirtti. Turizm ve eğitimde ‘marka ada’ olmayı önemseyen Tatar bunun için de istikrar gerektiğinin altını çizdi.

Milliyet'ten Ozan Güzelce, Ersin Tatar’la İstanbul’da Boğaz manzarası eşliğinde ekonomiyi konuştu. Tatar, "Bizde model belli... En büyük sektör turizm, ikincisi yüksek öğrenim" diyor.

KKTC’ye yılda 1.5 milyon turist geliyor, yüksek öğrenimde ise 100 binin üzerinde öğrenci var.

Kıbrıs'ta yabancılara konut satışları da artıyor. Kendi ayakları üzerinde duran bir KKTC için ekonomiyi büyütmek gerektiğini ifade eden Tatar, yatırım ikliminin öneminin altını çiziyor. 

Yılda 5 milyar TL

Yatırım ikliminin iyileşmesi için istikrara özel bir vurgu yapan, Tatar şunları söyledi;

"İstikrar için size yakın ülkelerle iyi ilişkiler içinde olmalısınız. Başta Türkiye Cumhuriyeti. Ona göre...