14 / 05 / 2024

Eruzurum Aziziye Termal Aquapark

Eruzurum Aziziye Termal Aquapark

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajı!

Ünal Yapı tarafından Sakarya ili Karasu ilçesi Aşağı Aziziye Mahallesi'nde yükselen Villa Nordic 2'de yüzde 40 peşin, 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Aden Plus projesi, Sakarya Karasu'da Aziziye mevkiinde yükseliyor. Projede topraktan satışlar başladı. Peki Aden Plus'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Son dakika deprem! Erzurum'da 4.6 büyüklüğünde deprem oldu!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde saat 10:41'de 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

8 taksitle arazi sahibi olabilirsiniz! 739 TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Erzurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Erzurum ili, Aziziye ilçesinde yer alan 21 adet araziyi satıyor. Araziler arazında, ham topraklar ile arsa yer alıyor. İşte fiyatları...

Karasu Belediyesi'nden 13.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karasu Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Karasuilçesi, A. Aziziye Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı 13 milyon 412 bin 381 TL'ye satıyor...

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Erzurum Aziziye'de 50 kaçak yapı yıkıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde izinsiz olarak inşa edilen garaj ve depoların da aralarında bulunduğu 50 yapı, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

TOKİ Erzurum Aziziye projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzurum'da hayata geçirilecek olan 1013 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Erzurum 1013 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzurum Aziziye 1013 konut ihalesi 10 Haziran'da!

Erzurum İli Aziziye İlçesi Gezköy Mahallesi 1013 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Eruzurum Aziziye Termal Aquapark Haberi

Eruzurum Aziziye Termal Aquapark

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Şifalı yer altı suyu kaynakları ile Türkiye'nin termal alanlarından olan Aziziye'nin Ilıca Mahallesi'nde yeni termal yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bu kapsamda ilçede inşa  edilmesi planlanan ve bölge açısından önemli bir katma değer olması beklenen termal aquaparkın temeli atıldı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, temel atma törenindeki konuşmasında, Ilıca'da sahip olunan termal kaynakların yatırıma dönüşmesi anlamında çalışmalar yaptıklarını, ilçenin kentsel dönüşüm çalışmalarının da yeni yatırımlara zemin hazırladığını belirtti.

Görevi süresince termal potansiyelin yatırıma dönüşmesi için çaba gösterdiğine vurgu yapan Orhan, şöyle konuştu:

"İlçenin sahip oldu kaynakları her yönüyle değerlendirip ekonomiye kazandırma gayretindeyiz. Termal Aquapark Projesi tamamlandığında yalnızca şehrimize değil, Doğu Anadolu Bölgesi'nin tamamına hizmet verecek. Temellerini attığımız...