03 / 05 / 2024

Erzincan Üzümlü kız öğrenci yurdu

Erzincan Üzümlü kız öğrenci yurdu

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da 5 bin 126 bağımsız bölümlük dönüşüm projelerinin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'nde "5 bin 126 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni" gerçekleştirildi. 

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Kahramanmaraş Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak! 2 bin 122 bağımsız bölüm!

6 Şubat depreminin merkez üssü Kahramanmaraş'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Depremde yardıma ilk koşan ülke Azerbaycan'a teşekkür etmek amacıyla Kahramanmaraş'ta kurulan Azerbaycan Mahallesi 320 dönümlük alan üzerine kurulacak.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

TOKİ Erzincan Üzümlü kura sonucu 01.07.2020!

TOKİ Erzincan Üzümlü kura sonucu 01.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan Üzümlü kura sonucu 01.07.2020 ve TOKİ Üzümlü kura sonuçları listesi...

TOKİ Erzincan Üzümlü kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Üzümlü projesinde yer alan 75 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.

Mezitli'de 76 dönümlük arazinin imar planı meclis gündeminde!

Mersin’in Mezitli ilçesinde, 76 dönümlük kızılçam ormanının bir gecede kesilmesi Mersin Belediye Meclisi’nde gündem oldu.

TOKİ Erzincan Üzümlü 2020 başvuru bilgileri!

TOKİ Erzincan Üzümlü 2020 başvuru bilgileri haberimizde yer alıyor. TOKİ Erzincan Üzümlü 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Erzincan Üzümlü 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen yanıtlar...

Isparta'ya 60 dönümlük millet bahçesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi Binbirevler Mahallesinde bulunan ve şehrin terası olarak tanımlanan 60 dönümlük alan üzerine Millet Bahçesi inşa ediyor.

Büyükçekmece'deki 130 dönümlük arazi Galatasaray'a tahsis edildi!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Galatasaray'a 130 dönümlük arazi tahsis edildi. Sarı-kırmızılı kulübe tahsis edilen arazi için imza töreni yapıldı...

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

TOKİ Erzincan Üzümlü 363 konut ihalesi yarın!

Erzincan, Üzümlü, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Erzincan Üzümlü'ye 363 tarımköy konutu!

Geçtiğimiz günlerde tarımköy projesini duyuran TOKİ, Erzincan Üzümkü'de 363 konuttan oluşan tarımköy projesi inşa edecek.

Erzincan Üzümlü kız öğrenci yurdu Haberi

Erzincan Üzümlü kız öğrenci yurdu

Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü'ye inşa edilecek kız öğrenci yurdu projesinin son değerlendirmesini yapmak için Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı'ya ziyarette bulundu. 


Sarıçiçek öğrenci yurdu ile ilgili "Kız yurdumuz için arsa tahsisi Üzümlü Belediyesi tarafından yapıldı ve projesi tamamlandıktan sonra temeli atılacak. 250 öğrenci kapasiteli yurdumuzu inşallah en kısa zamanda tamamlayarak hizmete açacağız. Bu yurtla birlikte ilçede yurt sorunu ortadan kalkacak. Bizlere yaptığımız çalışmalarda destek olan Üzümlü Belediyesine teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.


Belediye Başkanı Sazlı ise "İlçemizde bulunan meslek yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerimizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan yurt ihtiyacını gidermek amacıyla göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalar yapmıştık. Yaklaşık 3 milyon 200 bin TL'ye maal olacak olan bu yurt için çalışmalar en kısa zaman içinde başlayacak. İl Müdürümüz...