29 / 04 / 2024

Esalba ankastre

Esalba ankastre

Başta İtalya ve İspanya olmak üzere Avrupa' daki ankastre üreticileri krizi aşamayıp kapanınca pazarda boşluk oluştu. Fırsatı gören Esalba, ilk ihracatı Rusya' ya yaptı...

Mediamarkt'ta ankastre ocak, davlumbaz ve fırınlarda %15’e varan indirim! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Mediamarkt'ta ankastre ürünlerde sepette indirim fırsatı başladı. Yüzde 15’e varan indirimler, seçili ankastre fırın, ocak ve davlumbazlar için geçerli. Peki; Mediamarkt'ta Bosch ankastre fırın ne kadar? Vestel ankastre ocak kaç TL?

Vestel'den 14 Mart'a kadar Ankastre Set alana 1000 TL indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evleneceklerin ve ya evini yenileyeceklerin bütçesini düşünen Vestel'den indirim kampanyası. Vestel'den Ankastre Ocak, Ankastre Fırın ve Ankastre Davlumbaz birlikte alımına net 1000 TL indirim fırsatı.

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRGA103I -7 Frga103ı Ankastre Fırın , buhar destekli pişirme teknolojisi, 4 farklı pişirme programı ve geniş iç hacmi sayesinde yeni lezzetlerin deneyimini yaşatıyor.

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak kaç TL, özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel AO-651049 SDG-Prestij Ankastre Ocak, zaman ayarlı alev teknolojisi, geniş hacimli ocak gözleri ve gaz söndürme emniyeti sayesinde ev hanımlarına kullanım kolaylığı sağlar.

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak, dikkat çeken tasarımı ile pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Peki dijital göstergedeki semboller ne işe yarıyor?

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Profilo OO36P9010D Cam Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo Cam Ankastre Ocak şık tasarımı ve sahip olduğu farklı pişirme fonksiyonları sayesinde mutfaklarda yerini alıyor.Peki gaz kesme emniyeti ne işe yarıyor?

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.

Kumtel B66-SF2 Fırın Cam Ankastre Turbo Fanlı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Kumtel turbo fanlı siyah ankastre fırın sahip olduğu geniş iç haznesi ve 4 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaktaki işlerinizi pratik ve kolay hele getirir.Peki 4 farklı pişirme fonksiyonu nedir? 

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Esalba ankastre Haberi

Esalba ankastre

Başta İtalya ve İspanya olmak üzere Avrupa'daki ankastre üreticileri krizi aşamayıp kapanınca pazarda boşluk oluştu. Fırsatı gören Esalba, ilk ihracatı Rusya'ya yaptı. 


Beyaz eşya ve otomotiv sektörlerine üretim yapan Esalba, Avrupalı rakiplerinin kapanması sonrası oluşan potansiyeli gördü, geçtiğimiz yıl üretimine başladığı ankastre ocak ile ana sanayiciliğe de adım attı. Sektöre OEM üretici olarak giren Esalba, yan sanayici olarak elde ettiği tecrübeyi iyi bir ürün üreticisi olarak da kullanmayı hedefliyor. 


Mevcut makine parklarmaküçük eklemelerle ankastre ocak üretmeye başladıklarını söyleyen Esalba Genel Müdürü Şadan Aktaş, Avrupa'daki krizin, özellikle de İtalya ve İspanya'da ankastre üreticilerini olumsuz etkilediğini hatırlattı. Aktaş, bunun da kendilerini yatırıma teşvik ettiğini vurguladı. Bu ülkelerdeki fabrikaların kapanmasıyla üretim için arz eksikliği doğduğunu anlatan Aktaş, şu bilgileri verdi: "İtalya'daki Terim, Philippi, Teknogas,...