18 / 05 / 2024

Esenler güvenlik kameralarına hazır mı

Esenler güvenlik kameralarına hazır mı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de 1408 tane cadde ve sokağa kamera sistemi yerleştirerek, ilçenin tüm noktalarını 7 gün 24 saat emniyet birimlerinin anlık olarak izleyebileceğini açıkladı.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

2023'te Jandarma personel alımı yapılacağı haberi geldi. JSGA 770 personel başvurusu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı için 770 askeri personel alımı yapılacak. Resmi Gazete ‘de yayınlanan ilan sonra başvuru alımları başladı. 

İş arayanlara İŞKUR'dan müjde! Tam 3 bin 249 güvenlik personeli alınacak!

Ekonomik zorlukların yaşanmasıyla birlikte artan işsizlik ülke gündeminde yer alan konulardan biri. İŞKUR’dan atılan istihdam adımı sayesinde Türkiye’de pek çok kişinin iş arayışına çözüm olacak. İŞKUR’dan gelen müjdeli habere göre tam 3 bin 249 güvenlik personeli alımı yapılacak.

Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır?

Emeklilik tasarruflarına öncelik vermenin veya borç ödemenin önemi, finans uzmanlarının finansal güvenliğiniz için sık sık gündeme aldığı konulardan biridir. Peki Finansal Güvenlik Nedir? Finansal Güvenliğe Nasıl Ulaşılır? İşte detaylar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: EYT'lilere mağduriyeti gidereceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) olarak bilinen ve başvuru işlemlerini tamamlamış olmalarına rağmen hala emekli maaşı bağlanmayan kişilere sevindirici bir haber verdi. İşte detaylar...

Temmuz ayı emekli zammı ne kadar olacak? Sosyal Güvenlik Uzmanı ilk kez rakam verdi!

Kamu işçisi maaşına yapılan zammın ardından Sosyal Güvenlik Uzmanı ilk kez en düşük emekli maaşına dair rakam verdi. İşte detaylar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

8 soruda sosyal güvenlik borç yapılandırması! İşte tüm merak edilenler...

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 26 Ocak 2023 tarihli yazısında sosyal güvenlik borç yapılandırmasına ilişkin akıldaki soruları cevapladı. İşte detaylar...

KPSS’den 70 alanlar dikkat! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman yardımcıları alacak! Son başvuru 3 Şubat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 25 çalışma uzman yardımcısı alacağını açıkladı. İş ilanına son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023. İşte başvuru şartları…

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na muvazzaf astsubay alımı yapılacak! Son başvuru tarihi 15 Ocak!

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf (Sözleşmeli) erkek ve kadın Astsubay alımı yapacak. Bugün başlayan başvuruların son başvuru tarihi ise 15 Ocak! İşte alım şartları ve detaylar…

Asgari ücrette gözler yarına çevrildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yarın TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya geliyor. Asgari ücret zammına ilişkin çalışma takviminin bu toplantıda netleşmesi bekleniyor.

Ev tipi güvenlik kameralarının çok satanları! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çağımızın problemi güvenlik kaygısı, ev tipi güvenlik kameralarını giderek popülerleştirirken en çok satan modelleri inceledik. Fiyatları ve özelikleri şöyle…

Esenler güvenlik kameralarına hazır mı Haberi

Esenler güvenlik kameralarına hazır mı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ilçenin her sokak ve caddesini güvenlik kamerası yerleştirecekleri sistemin hazır olduğunu, İçişleri Bakanlığı’nın kanuni zemini hazırlamasıyla bu projeyi başlatabileceklerini söyledi.


Esenler’in Huzur Toplantısı, Esenler Hükümet Konağı’nda, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve emniyet amirlerinin katılımıyla gerçekleşti. Emniyet Müdürü Hakan Yılmaz, Esenler’in asayişi konusunda toplantıda bulunanlara kısa bir brifing verdi.


Türkiye'de ilk olacak proje


Huzur toplantısında Türk Telekom ile Esenler ile ilgili asayiş sorununu kökten çözecek devrim niteliğinde bir proje geliştirdiklerinin müjdesini veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de 1408 tane cadde ve sokağa kamera sistemi yerleştirerek, ilçenin tüm noktalarını 7 gün 24 saat emniyet birimlerinin anlık olarak izleyebileceğini...