11 / 05 / 2024

E.Shafıq Yacub Alblbısı

E.Shafıq Yacub Alblbısı

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi, E.Shafıq Yacub Alblbısı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

E-Ticaret kanunuyla E-Ticaret platformlarına kısıtlamalar getiriliyor!

Türkiye'de e-ticaret sektörünü düzenlemek amacıyla yeni bir kanun düzenlemesi hayata geçirildi. E-ticaret platformlarına getirilen kısıtlamalar ile tekelleşme ve haksız rekabet önlenmeye çalışılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel kadro dağılımı belli oldu! Son Başvuru 30 Mart 2023!

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Millî Eğitim Bakanlığı 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Millî Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, ÖSYM tarafından KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, MEB personel alımı hakkında detaylı bilgi almak için branş dağılımı ve başvuru tarihleri gibi konulara odaklanmış durumda.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Kış aylarının keyfini sıcacık içeceklerle çıkarmanızı sağlayacak Korkmaz termos çeşitleri ve 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Soğuk havalarda işe ya da okula giderken, sıcacık kahvenizden bir yudum almanın keyfine varmak istiyorsanız doğru adrestesiniz! İçmek istediğiniz içeceklerin ısısını koruyan, uygun fiyatlı Korkmaz termos çeşitleri ve fiyatları işte karşınızda...

İşe girmek bu kadar basit! BOTAŞ sözlü sınavla 261 personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), çeşitli branş ve unvanlarda sözlü sınavla 261 personel alımı yapacağını duyurdu.

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

Bütçe dostu Renault - Clio sıfır kilometre araçlarının fiyat listesine güncelleme geldi! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi

Uygun, bütçe dostu ve enerjik yapısıyla dikkat çeken Renault - Clio'nun fiyat listesi ve özellikleri birçok vatandaş tarafından takip edilmekte. Peki Renault - Clio fiyatları ve özellikleri neler? Detaylar haberimizde… İşte Renault Clio fiyat listesi 25 Temmuz 2022... 

Mahfi Eğilmez, Burak Arzova, Mustafa Sönmez... İşte ekonomistlerin yeni paketle ilgili yorumları

Ekonomistler Mahfi Eğilmez, Mustafa Sönmez ve Burak Arzova, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketini değerlendirdi.

Mercedes Cabriolet yollara çıktı! İşte Mercedes E-Serisi Cabriolet 23 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mercedes E-Serisi Cabriolet'in Mayıs ayı fiyatları yeni bir otomobil almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mercedes E-Serisi Cabriolet fiyatları ne kadar? İşte Mercedes E-Serisi Cabriolet 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Kira sözleşmesini feshetmek için eş rızası şart!

Türk Borçlar Kanunu, eşler arasındaki hukuki sınırları belirledi. Buna göre, aile konutu olarak kullanılmak üzere kiralanan taşınmazlarda kiracı, eşinin açık rızası olmadıkça kira sözleşmesini feshedemez.

E.Shafıq Yacub Alblbısı Haberi

E.Shafıq Yacub Alblbısı

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi, E.Shafıq Yacub Alblbısı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; 1 - Her çeşit emlak alım satımı yapmak, gayrimenkul emlak alım satımı, gayrimenkul yatırımı konusunda kişi ve kuruluşlara danışmanlık ve aracılık hizmeti vermek, her nevi gayrimenkul geliştirme işlemleri yapmak. 2- Yerli ve yabancı kişi ve kuruluşlara tapu tescil işlemleri konusunda hizmet vermek.  3 - Her nevi yatırım, işletme, proje, ortaklık ve işbirliği konularında eğitim hizmetleri vermek ve sertifikalandırmak. 4 - Her nevi turizm faaliyeti ile sağlık turizmi ve işletmeciliği yapmak, bu işletmelere ortak olmak ve bu hususlarda...