19 / 05 / 2024

Eski Kafa İnşaat nerede

Eski Kafa İnşaat nerede

Eski Kafa İnşaat Kafe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi, Aysel Zengin Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi'nde açıldı.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Makyol İnşaat'ın acı günü! Özay Turnaoğlu vefat etti!

Makyol İnşaat eski Genel Müdürü Özay Turnaoğlu hayatını kaybetti.

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Eski Elektrik İnşaat Mekanik Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gökduman ve Eser Enginar ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Rusya'da inşaat malzemelerinin fiyatları konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Sayıştay yetkilisi Nayalya Trunova, inşaat malzemelerinin fiyatlarını değerlendirdi. Nayalya Trunova, "İnşaat malzemelerinin fiyatları artıyor, fakat şirketler kredileri eski fiyatlardan aldılar. Bu durum, konut inşaat sektörüne olumsuz yansıyabilir” dedi.

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı TBMM gündeminde!

Görevinden alınan eski bakanın ikametgahı ile ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eski Sovyet binalarını Türk firmaları yenileyecek! 

DEİK Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Cihangir Fikri Saatçioğlu, Sovyet'te bulunan eski binaların yenileceğini ve bu yenilenmelerin Türk inşaat firmaları için büyük fırsat olacağını dile getirdi. 

TOKİ Eskişehir 189 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Eskişehir Beylikova 189 konut ihalesi yarın!

Eskişehir İli Beylikova İlçesi 189 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eski Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztopal tarafından kuruldu.

Eski Kafa İnşaat nerede Haberi

Eski Kafa İnşaat nerede

Eski Kafa İnşaat Kafe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi, Aysel Zengin Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Tunuslu Mahmut Paşa Caddesi'nde açıldı. 


Eski Kafa İnşaat Kafe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhütve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...