30 / 04 / 2024

eski suriçi

eski suriçi

Reşat Altın'ın 11 lira olduğu 1937 yılında, Aksaray'da Mesihpaşa Caddesi'nde 430 metrekare arsa bin 720 liraya satılacakmış. 1937 yılında 156 adet altın karşılığında Laleli semtinden arsa alınabiliyormuş.

Deprem uzmanından Eskişehir için flaş uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Altunel yaptığı açıklamada Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi binasının da içerisinde yer aldığı Meşelik Kampüsü’nde olduğu belirtilen fay hattı hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Altunel2in açıklamaları...

Dedenizin eski tapusu için kadastrosu yapılır mı?

Kadastro, bir bölgenin arazi mülkiyetlerini ve sınırlarını resmi olarak kaydeden, belgeleyen ve haritalandıran bir süreç ve sistemler bütünüdür. Dedenize ait bu eski tapu için zaman aşımı geçerli mi?

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Samsun'da arazi kavgası! Eski eşini tüfekle öldürdü!

Samsun'da A.P. (51) isimli bir kadın, arazi anlaşmazlığı yaşadığı eski eşi Ali D.'yi (49) tüfekle vurup öldürdü.

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'deki 20 yıldan eski binalar dönüştürülmeli!

Yapı Denetim Kuruluşları İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akbaşak, 2000'den önce inşaat ruhsatı alınmış binalarda deprem sebebiyle risk olduğunu söyledi, bu tarihin bir milat olduğuna vurgu yaptı. Akbaşak, 20 yıldan daha eski binalar için kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

eski suriçi Haberi

eski suriçi

İstanbul Vakıflar Direktörlüğü İlanları


 Kıymeti  Pey parası

  Lira K.  Lira K.

 1.720 00   129 00   Aksaray'da Çakırağa Mahallesi'nde yeni

                                 Mesihpaşa Caddesi'nde 15 metrelik cad-

                                 deye 18, 37 metre yüzü olan 430 metre 

                                 murabbaındaki 946 harita nolu arsa 463.

   130 13     10 00   Gedikpaşa Çadırcı Ahüedçelebi Mahalle-

                                si'nde Gedikpaşa Fırını Caddesi'nde halen 

           ...