30 / 04 / 2024

Eskişehir esnafa kira yardımı

Eskişehir esnafa kira yardımı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda faaliyetleri azalan esnafa yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

Eskişehir'de kira fiyatları yüzde 40 arttı!

Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de yüz yüze eğitimin başlanacağının açıklanmasının ardından kira fiyatları yüzde 40 arttı. Öğrenciler artan kira fiyatları karşısında tepkili.

Eskişehir Lokantacılar Odası'ndan esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kovid-19 salgını sürecinde esnafın borçlarının biriktiğine vurgu yapan Eskişehir Lokantacılar Oda Başkanı Bahar Bilen, "Paket servisi haricinde iş yerini kapatmak zorunda kalan esnafın kira, elektrik, doğalgaz ve çalışanların maaşlarını devlet karşılamalı" dedi.

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman'da kira desteği başvuruları!

Eskişehir, Kütahya, Bilecik ve Batman illerinde gelir kaybı desteği ve kira desteğine başvuranlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda faaliyetleri azalan esnafa yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Esnafa kira desteği ve borç ertelenmesi yapılmalı!

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, esnafın ve girişimcilerin acil desteğe ihtiyacı olduğunu dile getirerek, "Birçok işletme kiralarını ödeyemez durumda. Kira desteği, borç ertelemesi lazım" diye konuştu.

Eskişehir'de konut fiyatları yükselişte!

Eskişehir, emlak fiyatlarıyla öne çıkıyor. Bölgede en yüksek kira ve satış fiyatlarına sahip olan ilçeler ise Odunpazarı ve Tepebaşı olarak öne çıkıyor.

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının fiyatları yüzde 25 arttı!

Eskişehir’deki öğrenci konutlarının kira fiyatları arttı. Yurt ve tek odalı olarak tasarlanan evleri fiyatlarında yüzde 25 artış yaşandı.

Eskişehir İnönü'de 25 yıl kiralık arsa!

Eskişehir İli İnönü İlçesi Belediye Başkanlığı, Kümbet Mahallesi'nde bulunan arsayı Güneş Enerjisi ile Elektrik Üretimi amacıyla 25 yıllığına kiraya veriyor. 25 yıllık muhammen kira bedeli 2 milyon 634 bin 746,52 TL olarak belirlendi.

Eskişehir, Alışveriş Günleri etkinliğine ev sahipliği yapacak!

Eskişehir’de ilk kez yapılacak etkinliğin kentteki orta ve küçük esnafa yaklaşık 15 milyon TL’lik değer katması öngörülüyor. Etkinliğe katılacak TDKB Alışveriş Günleri logolu 6 bin işletme halka yüzde 20’ye varan indirimli alışveriş imkanı sunacak.

Kocaeli, Eskişehir, Diyarbakır ve Trabzon'da kentsel dönüşüm kira yardımı tutarı 2014!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kocaeli ilinde kaç TL kira yardımı yapılacak? Eskişehir, Diyarbakır, Trabzon, Tekirdağ ve Samsun'da ev sahiplerine ve kiracılara kaç TL kira yardımı ödenecek? İşte cevaplar...

Eskişehir'de 3 milyon 691 bin TL'ye satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Sultandere Köyü, 276 ada, 1 ve 2 nolu parselleri, 281 ada, 2 nolu parseli, 299 ada, 1 nolu parseli ve 315 ada 3 nolu parselde yer alan toplam 5 arsayı satışa sunuyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden satılık 5 arsa!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Satınalma Daire Başkanlığı Odunpazarındaki 5 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Arsaların yüzölçümleri 2 bin 274 metrekare ile 13 bin 573 metrekare arasında dağılıyor

Eskişehir esnafa kira yardımı Haberi

Eskişehir esnafa kira yardımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, pandemi ile mücadele kapsamında yardımlarına devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Ocak ayı meclis toplantısında alınan kararlar doğrultusunda esnafa kira desteği sağlandı.

Esnafa müjdeleri sosyal medya hesabından veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen; pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan belediye kiracılarından 6 ay boyunca kira almayacaklarını, faaliyetlerini kısıtlı olarak sürdüren esnafa ise yüzde 50 kira indirimi yapılacağını açıkladı.

Buna ek olarak Büyükerşen 2021 yılında kira ücretlerinde artış olmayacağını dile getirdi.

Meclis toplantısında ayrıca Çukurçarşı'dan Salhane Köprüsü'ne doğru Porsuk kıyısının iki bölümünde gerçekleştirilecek dönüşüm hakkında da değerlendirmeler yapıldı. Yaya öncelikli tasarımı, yeşil alanları, meydanları, ticari ve turizm alanları ile kent merkezinde yeni bir cazibe merkezi oluşturmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Porsuk 1 Projesi kapsamında İş...