08 / 05 / 2024

Eskişehir İnönü şantiye alanı

Eskişehir İnönü şantiye alanı

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "3 bin 500 metrekarelik alanı, Büyükşehir Belediyesi'nin ekipmanları için tahsis ettik. Geri kalan alanı da kendi şantiye alanımız olarak değerlendirecegiz" dedi.

TOKİ Eskişehir 126 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir İnönü İsmetpaşa Mahallesi projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Eskişehir'de 126 yeni konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir İnönü ilçesinde 126 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü 484 konut ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi 484 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 484 konut ihalesi yarın!

TOKİ Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Aşağısöğütönü Mahallesi 484 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ihaleye çıkıyor!

TOKİ’nin Eskişehir Aşağısöğütönü’de yapacağı 484 konutun yeri belli oldu. 19 Eylül’deki ihale sonrasında inşasına başlanacak projedeki evlerin 14 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Eskişehir'deki riskli alanlar konut fiyatlarını olumsuz etkiliyor!

Eskişehir'in 8 mahallesindeki 56 hektarlık alanla ilgili 4 yıl önce önce ''Riskli alan'' kararı yayınlanmıştı. Bu kapsamda açıklama yapan emlakçılar, alanla ilgili sürecin uzadıkça bölgedeki emlak fiyatlarının ve satışlarının olumsuz etkilendiğini belirtti.

Eskişehir Sivrihisar'ın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepler çerçevesinde kırsal kesimlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Eskişehir Emniyeti taşınıyor!

Eskişehir Emniyeti, yeni binasına taşınmaya başladı. Kent merkezindeki eski binanın Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü olacağı ve en üst katının da sosyal tesis olacağı öğrenildi.

Eskişehir Beylikova'nın yolları yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Beylikova ve bağlı mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir'deki boş arsalara yurt yapılsın!

2 Eylül Gazetesi yazarı Deniz Çağlar Kılıç, ''Eskişehir'de Havacılık Müzesi'nin yanında büyük bir boş arsa var. Bu arsanın belli bir kısmı hazineye belli bir kısmı da özel şahıslara ait. Devlet bu alana TOKİ eliyle en az 3 bin öğrenciyi içine alacak derinlikte devlet yurdu açabilir.''dedi.

Eskişehir İnönü şantiye alanı Haberi

Eskişehir İnönü şantiye alanı

İnönü Belediyesi, şantiye alanı inşaatına devam ediyor. İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, "3 bin 500 metrekarelik alanı, Büyükşehir Belediyesi'nin ekipmanları için tahsis ettik. Geri kalan alanı da kendi şantiye alanımız olarak değerlendireceğiz. Birincisi, iş makinelerimizin bakımları için bir bölüm olacak. İkincisi, bir sera alanı planlıyoruz. Üçüncüsü, bizim araçların park yerini planlıyoruz" dedi.



2 Eylül...