16 / 05 / 2024

Eskişehir ulaşım ve sanayi

Eskişehir ulaşım ve sanayi

Ulaşım ve sanayi altyapısında devrime imza atan Eskişehir, sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da örnek kentleri arasına girmeyi başardı.

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap nerede? Ulaşım ve konum bilgisi...

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Eskişehir ulaşım ve sanayi Haberi

Eskişehir ulaşım ve sanayi

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB), Türkiye'de faaliyette bulunan 265 OSB arasında en büyük olma unvanına sahip. 32 milyon metrekare üzerine kurulu bölgede 600'ün üzerinde firma faaliyet gösteriyor.


Üniversite-sanayi iş birliği amacıyla kurulan Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde çok sayıda firma üretime geçmiş durumda. Amaç 'yükte hafif, pahada ağır' ürünler üreterek dünya pazarlarında söz sahibi olmak. Çok sayıda girişim şirketinin bulunduğu bölgenin hedefinde 5 bin Ar-Ge mühendisine ulaşmak var.



Nüfusu 100 bini aşan iki üniversitenin yanı sıra, katma değeri yüksek ürünler imal eden 500'ü aşkın fabrika ve modern şehir altyapısı ile Eskişehir Türkiye'nin inovasyon reformunda önemli rol üstlendi. En önemli başarılardan biri ise havacılık ve savunma sanayisinde yaşandı. Havacılık sanayisi il ihracatının adeta parlayan yıldızı haline geldi.



Türkiye'de sanayide ilk doğalgazı kullanan Organize sanayi...