07 / 05 / 2024

esmanım köyü köydes projesi 2014

esmanım köyü köydes projesi 2014

Düzce Akçakoca'da Köydes Projesi kapsamında boruları İl Özel İdaresi tarafından karşılanan 8 bin 400 metrelik Esmahanım köy içi şebeke hattı ve kolektör sistemi yapımına başlandı...

SGK uzmanı duyurdu! Tekrar vergi affı mı çıkıyor? 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun 2022 yılı Aralık ayına kadar vergi ve prim borçları için yapılandırma geldiğini hatırlatarak 2024 yılı vergi affıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2024'te vergi affı mı çıkıyor? 

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Su sıkıntısı giderek artıyor! Kuraklık son seviyeye geldi, su kullanımı kısıtlaması uzatıldı

Çanakkale'de yaşanan kuraklık nedeni ile su kullanımına yönelik uygulanan kısıtlamaların 31 Aralık 2023 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası tarafından müşterilerine yönelik büyük bir müjde verildi. İş Bankası'ndan 70.000 TL trink kredi verecek. İşte detaylar...

Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım? İslam Memiş az önce net yanıtı verdi! Hiç biri değil onu alın

Altın yorumları ile piyasalarda adını sıkça duymaya alıştığımız Altın piyasası uzmanı İslam Memiş ''Çeyrek mi yoksa Cumhuriyet altını mı almalıyım?'' sorusuna net yanıtı verdi. Hiç biri değil onu alın...

İş Bankası resmen çıldırdı. İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik büyük müjde

İş Bankası müşterilerine yönelik kredi imkanlarını ve kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Banka tarafından müşterilere yönelik çok önemli bir müjde daha geldi. İşte İş Bankası'nın müjdesinin detayları...

YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK destek bursuna zam geldi mi 2023? YÖK bursu ne kadar oldu?

YÖK bursu gündemde yer alan konulardan biridir. YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK bursu ne kadar oldu? İşte YÖK bursuna dair detaylar!

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Elinde altın ve gümüş olanlar hemen baksın! Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

Altın ve gümüş yatırımcılarını yakından ilgilendiren son dakika açıklaması Troy Kıymetli Maden Ticaret AŞ'den geldi. Altın ve gümüşün yönü resmen belli oldu! Yatırımcılar tam 12'den vuracak!

İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'...

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün 2023 yılında da yükselişlerine devam etmesi bekleniyor. İslam Memiş'ten gümüş çıkışı! Hem ons hem gram bazında bedava! Fiyatlamalar diyor ki, 'beni al'... 29 Ocak 2023 gümüş ne kadar? 

esmanım köyü köydes projesi 2014 Haberi

esmanım köyü köydes projesi 2014


Düzce Akçakoca'da Köydes Projesi kapsamında boruları İl Özel İdaresi tarafından karşılanan 8 bin 400 metrelik Esmahanım köy içi şebeke hattı ve kolektör sistemi yapımına başlandı. Hattın kazısı köylere hizmet götürme birliği iş makineleriyle devam etmekte. 150 tonluk su deposu Köydes Projesinden tamamlanan hattın bağlantı ve malzeme giderleri Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından, işçilik giderleri ise köy muhtarlığınca karşılanıyor.



Samsun A...