29 / 04 / 2024

Espiye Kaymakamlığı ihtiyacı olan ailelere ev yardımı

Espiye Kaymakamlığı ihtiyacı olan ailelere ev yardımı

Giresun’un Espiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında ilçede fakir ve muhtaç durumda bulunan 280 aileyi ev sahibi yapacak...

Kirasını ödeyemeyenler için kaymakamlıklardan para yardımı!

Kirasını ödeyemeyenler, ihtiyacı olanlar ve dar gelirli vatandaşlar için kaymakamlıklar kira yardımı veriyor. Peki kira yardımları nasıl alınır? Kaç lira kira yardımı yapılıyor? Başvuru şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

Güriş Holding, Giresun Espiye HES'i satın aldı!

Güriş Holding, Espiye HES'i satın aldı. 14,07 MW kurulu güce sahip Espiye Espiye Hidro Elektrik Santrali, 20 bin konutun aylık elektrik ihtiyacını karşılayabilecek güce sahip.

TOKİ Manisa Köprübaşı'nın konut ihtiyacını karşılanacak!

Köprübaşı İlçesinde dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından karşılanacak. Köprübaşı Kaymakamlığı, TOKİ adına ön taleplerin toplanmaya başlandığını açıkladı.

Giresun Espiye Merkez Cami yenileniyor!

Espiye Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesince ortaklaşa sürdürülen Merkez Cami restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Oktay Kaldırım: Turizm'de yeni yatırımlara ihtiyacımız var!

Yöredeki konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100'ü aştığını söyleyen DOKA Genel Sekreterileri karşılamakta yetersiz kalıyoruz. Yeni yatırımlara ihtiyacımız var" dedi.

Balıkesir tarihi kaymakamlık binası restore edildi!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıllardır hizmet veren tarihi hükümet konağı yapılan restorasyon çalışmaları sonrasında tekrar kaymakamlık binası olarak kullanılmaya başlandı.

Giresun Espiye modern Emniyet binası bu yıl içinde tamamlanacak!

Espiye Kaymakamı Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçe Emniyet Müdürlüğü binası inşaatında incelemelerde bulunarak, Emniyet Müdürü Tayfun Hoşdil'den bilgi aldılar.

Belediyelerden destek gelirse konut ihtiyacı karşılanabilir!

İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Yücel Yılmaz, kentsel dönüşüm alanlarında yapılacak çalışmalarda belediyelerin müteahhitlere ve arsa sahiplerine destek vermesiyle konut ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi'nin dış finansman ihtiyacı karşılandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, 5 milyar dolarlık kredi sözleşmesiyle İstanbul-İzmir Otoyol Projesi’nin tüm dış finansman ihtiyacının karşılandığını belirtti.

Aksa Jeneratör İstanbul’un fethi kutlamalarında enerji ihtiyacını karşıladı!

İstanbul’un fethinin 562. yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile Yenikapı’da düzenlenen kutlama töreninin enerji ihtiyacını Aksa Jeneratör karşıladı.

İstanbul'un master plana ihtiyacı var!

Gayrimenkul şirketlerinin yöneticileri ve dernek temsilcileri Hürriyet Dünyası’nın ‘Sign of the City Gelişen Bölgeler Zirvesi; Yeni İstanbul’ toplantısında bir araya geldi. İnşaat sektörü yetkilileri, İstanbul'un master plana ihtiyacı olduğunu belirtti..

Türkiye'nin daha fazla havaalanına ihtiyacı var!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: 2023'te dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi eğer Türkiye olacaksa Türkiye'nin çok daha fazla havaalanına ihtiyacı var" dedi.

KKTC İçmesuyu Temini Projesi ile 50 yıllık su ihtiyacı karşılanacak!

Türkiye'nin "Yavru" vatan KKTC'ye desteği ile 80 kilometre uzunluğundaki borularla bu ülkeye sulama ve içme suyu aktarılmasını sağlayacak 'KKTC İçmesuyu Temini Projesi'nde KKTC'nin 50 yıllık su ihtiyacının karşılanması öngörülüyor.

Espiye Kaymakamlığı ihtiyacı olan ailelere ev yardımı Haberi

Espiye Kaymakamlığı ihtiyacı olan ailelere ev yardımı


Giresun’un Espiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen proje kapsamında ilçede fakir ve muhtaç durumda bulunan 280 aileyi ev sahibi yapacak. Proje kapsamında 87 ailenin evinin tamamlandığı belirtilirken bir ayda 40 yakın ev inşaatının tamamlandığı belirtildi.


İlçede göreve başladığı bir yıl içerisine bir çok projeyi hayata geçiren ve çalışkanlığı ile ilçe halkının sevgisini kazandığı belirtilen Kaymakam Osman Bilgin, ayni ve nakdi yardımlarda bulunmak yerine ihtiyaç sahibi ailelere balık tutmasını öğretmeye çalıştıklarını söyledi. Yaklaşık iki aydır sürdürülen ev yapım projesiyle ilgili bilgi veren Kaymakam Osman Bilgin “Kaymakamlık olarak ilçemizde yaptığımız tespitler sonucu bir çok ailenin yaşamını sürdüreceği,insani koşullarda barına bileceği evlerinin olmadığını gördük.Bu ailelere belki çeşitli yardımlar yapılmaktaydı fakat hiç biri barınacakları iyi koşullar sunmuyordu. Bunun üzerine...