19 / 05 / 2024

Essenora talep topluyor

Essenora talep topluyor

Gaziosmanpaşa ' da 160 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek olan Essenora ' ya binden fazla talep geldi. Projenin yüzde 40 ' ı hak sahiplerine verilecek...

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Ihlamur Konakları ön talep topluyor. Ihlamur Konakları'nda 161 konut ve 34 dükkan yer alıyor. 

Kiler GYO Referans Pendik ön talep topluyor! 700 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Referans Pendik projesi ön talep topluyor. İller Bankası arazisi üzerinde hayata geçirilen projede 700 konut yer alıyor.

Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor!

Gamador Grup tarafından Ankara Keçiören'de hayata geçirilmesi planlanan Gamador Galya Center yeni konut projesi ön talep topluyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor. Projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofise yer veriliyor...

Alya Konakları Merkezefendi ön talep topluyor! 467 konutluk yeni proje!

Toplam 1 milyar 150 milyon TL yatırımla hayata geçen Alya Konakları Merkezefendi projesi ön talep topluyor. Projede 467 adet konut ve 15 adet ticari ünite yer alıyor. 

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Essenora talep topluyor Haberi

Essenora talep topluyor

Gaziosmanpaşa'da 160 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek olan Essenora'ya binden fazla talep geldi. Projenin yüzde 40'ı hak sahiplerine verilecek.


İstanbul Avrupa Yakası'nda ruhsatı alınmış öncü kentsel dönüşüm projesi olan Essenora satışa çıktı. Ön talep toplanmaya başlanan projeye, bugüne kadar binin üzerinde yerli ve yabancıdan talep geldi. Atik&Akın, Enga ve Yimta ortaklığı tarafından arsa bedeliyle birlikte toplam 160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek projenin Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Öz, projenin fikir aşamasında net bir ortak hedefleri olduğunu vurgulayarak, "Gaziosmanpaşa'nın değişen yüzünü temsil eden ve ona değer katacak bir projeye imza atmak, buna sahip çıkmak için yola çıktık" dedi. 


DEV ŞEHİR PARKINA KOMŞU 

60 dönümlük şehir parkının hemen yanı başında bulunan 21 dönümlük alanda inşaatına başlanan yatırımın, Türkiye'nin...