09 / 05 / 2024

etiler şamdanın kirası

etiler şamdanın kirası

Seda Sayan, Etiler’deki binasına kiracı aramaya başladı. Haberi duyan Ferit Şahenk, mülkü almak için teklif götürdü. Nispetiye Caddesi'nde yer alan bina Doğuş Grubu'nun diğer markalarına da komşu...

Kirasını geç ödeyen kiracı hakkında ev sahipleri ne yapabilir? 

Türkiye’de kiracı ve ev sahipleri arasında yaşanan sorunlar sürekli devam ediyor. Son zamanlarda iki taraf arasında merak edilen konulardan biri de kiracının kirasını geç ödemesi durumu. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalan ev sahibi ne yapabilir? 

Hollanda’da özel sektördeki konutların kirasını düşürecek düzenlemeye onay! 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek!

Hollanda'da Temsilciler Meclisi özel sektördeki yalıtımı kötü, kirası yüksek olan evlere son verecek tasarıyı onayladı. Söz konusu onayla yaklaşık olarak 300 bin konutun kirası 190 Euro düşecek.

En pahalı öğrenci şehrinde bir oda kirası 17 bin lirayı aştı! Öğrenciler yüksek kiralara isyan ediyor

Flaman bölgesindeki en pahalı öğrenci şehri olan Hasselt'te bir odanın kirası 500 euro sınırına dayandı. Öğrenciler yüksek kiralara tepki göstermeye başladı.

Kiracılar dikkat! İşte ev sahibiniz hesabını kapatırsa yapmanız gerekenler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar hız kesmeden devam ederken, son dönemlerde pek çok ev sahibi de kiracının kirasını yatıramaması için banka hesabını kapatmaya başladı. Peki ev sahibiniz hesabını kapatırsa ne yapacaksınız?

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Halk GYO Etiler binasının değeri belli oldu! 

Halk GYO, Etiler binasına ait 2022 yılsonu değerleme raporunu yayımladı ve binanın değeri belli oldu. Peki Halk GYO Etiler binasının değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

Kiralık dükkan arayanlar dikkat! Büyükşehir belediyesi 64 adet dükkanı kiraya verilecek! 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 64 adet taşınmazın kirasına ilişkin tüm detaylar belli oldu. Peki kiraya verilecek dükkanlar nerede konumlanıyor? İşte detaylar...

Ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir?

Konut kiralamalarında eve giren kiracıdan kira bedelinin peşin ödenmesi isteniyor. Peki, ev kiralarken ilk ayın kirası peşin mi ödenir? Kiracı son ay kira öder mi? İşte yanıtı...

Kiracı kirayı ödemiyorsa ne yapılır?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kiracının kirasını ödemediği durumlarda ne yapılabileceğini yazdı. Peki kiracı kirayı ödemiyorsa ne yapılabilir?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Üniversitelerdeki işletmelerin kira sorunu büyüyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde iş yapmayan üniversitelerdeki işletmelerden kapalı kaldıkları ayların kirası isteniyor.

Güllü, işlettiği mekanın kirasını ödemeyince mahkemelik oldu!

Fethiye’nin Çalış semtinde kamp alanının işletmesini yapan şarkıcı Güllü, 5 bin 200 Türk Lirası olan kira tutarını aylardır ödemediği iddiasıyla mülk sahibiyle mahkemelik oldu. 

etiler şamdanın kirası Haberi

etiler şamdanın kirası


Albüm ve TV programlarından kazandığı parayı gayrimenkule yatıran Seda Sayan, Etiler Nispetiye Caddesi’ndeki Şamdan Gece Kulübü’nün bulunduğu binayı 3 yıl önce satın almıştı. İşadamı Faruk Süren’in eşi Hatice Hanım’a yaklaşık 8 milyon dolar (15.9 milyon TL) ödeyen şarkıcı, 20 bin dolar olan kirayı da 30 bin dolara çıkarmıştı. 


Sayan’ın gelecek yıl Şamdan’la kontratı sona erecek olan mülkü, başkasına kiralamayı ya da oğluna restoran açmayı düşündüğü konuşulmuştu. Kadırgalı’nın, Şamdan’ın sözleşmesini uzatmak istemediğini haber alan Ferit Şahenk önderliğindeki Doğuş Grubu ise mülk için teklif yaptı. Grup yetkilileri, bir süredir Sayan’ı ikna etmeye çalışıyor. Doğuş Grubu’nun sahibi olduğu Kitchenette, GQ, Nusr’et, ve Garanti gibi markalarının şubeleri de aynı cadde üzerinde bulunuyor. 



Orkun...