16 / 05 / 2024

etra Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat listesi 

etra Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat listesi 

İstanbul’un Silivri ilçesinde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Tüm işçilere müjde verildi! Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Milyonlarca çalışanın teminatı olan "kıdem tazminatı", EYT’den yararlanıp emekli olan 1,7 milyon kişinin de merak ettiği konuların başında yer alıyor. Brüt ücret üzerinden hesaplanan kıdem tazminatı tutarı, her sene ocak ve temmuz aylarında belirlenen tavandan oluşuyor.

2023 Ocak kıdem tazminatı ne kadar? 7 yıllık tazminat ne kadar 2023?

Kıdem tazminatı her çalışanların ilgilendiği konulardan bir tanesidir. Bundan dolayı pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Kıdem tazminatı 2023 ne kadar olacak?

Kıdem tazminatı her çalışanın ilgilendiği konuların başında gelmektedir. Çalışanlar, işten çıkarıldıktan sonra ne kadar kıdem tazminatı alacaklarını bilmek istiyor. Özellikle yeni yılla birlikte kıdem tazminatının ne kadar olacağı araştırılıyor.

Kıdem tazminatı almak için kaç yıl çalışmak gerekir?

Kıdem tazminatı her çalışanın araştırdığı konular arasındadır. Haziran ayı enflasyon rakamlarından sonra kıdem tazminatına dair sıkı bir araştırma başladı. İşte kıdem tazminatı hakkında araştırılan detaylar!

Ergün Atalay: Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu: "Her sene gündeme geliyordu, yüzlerce işçi 'dur' dememize rağmen emekli oluyordu. Kıdem tazminatı konusunda aynı noktadayız. Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz" dedi.

Çiğdem Karaaslan: AK Parti Türkiye'de dev projeler hayata geçirdi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Biz hastanelerimizi yaparken, yollar yaparken, her şehrimize üniversite açarken bunu sadece kalkınma ile ilgili inşaat faaliyeti olarak görmedik" dedi.

Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri teslim tarihi!

İstanbul’un Silivri ilçesinde TEM ve E5 otoyollarının kesiştiği noktada inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde fiyatlar 286 bin TL'den başlıyor ve şerefiyesine göre farklılık gösteriyor..

Kıdem tazminatındaki yeni sistem apartman aidatlarını artıracak!

Kıdem tazminatının fona devredilmesiyle tüm çalışanlar gibi kapıcıların da kıdem tazminatları her ay hesaplarına yatırılacak.

Kıdem tazminatı fonunun kurulması işvereni tedirgin etti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yapısal dönüşüm eylem planları arasında kıdem tazminatı da bulunuyor. İşverenlerin ödemekte olduğu kıdem tazminatının kaldırılarak yerine Kıdem Tazminatı Fonunun kurulması ile ilgili tedirginlik her geçen gün artıyo

10 soruda kıdem fonu düzenlemesi!

Son 2 yılda yoğunlaşan çalışmalara göre, her bir çalışan için kıdem tazminatı hesapları açılacak ve işveren bu hesaplara aylık ödeme yapacak. İşte hazırlanan yeni model...

Çiğdem Mahallesi'nde gecekondular yıkılmayı bekliyor!

Ankara'nın değeri her geçen gün artan bölgesi Balgat Çiğdem Mahallesi'ndeki son gecekondular Mahallenin diğer sakinleri ile boş evlere yerleşen aileler arasında huzursuzluk yaşanıyor. Mahallenin yıkılmayı bekliyor...

Kentsel dönüşümde her gün 28 dairelik bir bina dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında her gün 28 dairelik bir bina dönüşüyor

etra Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat listesi  Haberi

etra Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat listesi 

614 adet birim bulunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nden ev alanlar  55 yaş üstü vatandaşlar keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak.  

İstanbul’un Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde inşa edilen Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri  Etra Holding imzası taşıyor. Proje aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunuyor. 

Her Dem Sağlıklı Yaşam sakinleri istediklerinde, Acıbadem Mobil tarafından özel olarak geliştirilen, akıllı bileklik, medikal takip sistemi ve dijital sağlık sistemlerini arkasında medikal koçluk hizmetini alarak da kullanılabiliyor.

Silivri Her Dem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde yaşayanlar aynı zamanda meyve ve sebzeleri dalından koparacak, müzikten resme hep erteledikleri hobilerini gerçekleştirecek, yenilenme merkezinde yorgunluklarını atarak rahatlayabilecek.
 
Satın almadan konaklama yapmak isteyen misafirler yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4...