02 / 05 / 2024

Ev eşyası değiştirme

Ev eşyası değiştirme

Araştırma kuruluşu GFK'nın 22 ülkede 25 bin internet kullanıcısıyla yaptığı çalışmaya göre, evlerinin iç dekorasyonunu değiştirme konusunda Türkiye halkı yüzde 56 ile ilk sırada yer alıyor.

TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi: Kanunlar değişene kadar evimi kiraya vermem!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ederken, TÜFE'ye imza attık yüzde 25'e değil diyen mağdur ev sahibi kanunlar değişene kadar evini asla kiraya vermeyeceğini kaydetti.

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvuruları 21 Ağustos'ta başlıyor! MEB açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmen eşlerinin yer değiştirme başvurularının 21 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu. İşte merak edilen ayrıntılar... 

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

Uzman Erbaş Yönetmeliği değişti! Resmi Gazete'de yayınlandı!

Uzman erbaş yönetmeliği adına değişiklik yapılması ile ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe girdi. Karar 25942 sayılı Resmi Gazete'de duyuruldu. 15 Nisan tarihli Resmi Gazete’de yönetmeliğe dair değişiklikler yayınlandı. İşte tüm detaylar…

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max'e özel değişim kampanyası kapsamında 26 bin TL'ye kadar varan indirim düzenledi. Bu indirim değişim yaptığınız akıllı cihazın fiyatına göre; değişiklik gösterebiliyor.

Apple, iPhone pil değişim ücretine son dakika zammı! Fiyatlar birden fırladı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Apple, daha önce de belirtildiği üzere iPhone modelleri için pil değiştirme fiyatlarını artırdı. Detaylar için buraya tıklayın!

Ev alacaklar dikkat! Konut kredisi oranlarında flaş değişiklik!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, konut alımında kullandırılabilecek azami kredi tutarı ve oranlarında değişikliğe gitti. İşte ev alacakları yakından ilgilendiren o detaylar...

Araba fiyatlarında yeni yıl depremi! Peş peşe fiyatlar değişti! Herkes hemen baksın! İşte yeni fiyatlar...

2023 yılına girilmesiyle beraber otomobillerin liste fiyatları da peş peşe değişiyor. Herkes hemen baksın! İşte yeni fiyatlar...

Deprem korkusu vatandaşların ev anlayışını değiştirdi!  Depremi yüzde 85 daha az hissettiren bu evlere talep arttı!

Dünya genelinde yaşanan felaketler insanların yaşam alanlarına büyük zarara veriyor. Felaketlerde hasar alma olasılığının daha yüksek olduğu klasik evler yavaş yavaş boşaltılmaya başlandı. Deprem korkusu insanların ev anlayışını değiştirdi.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ev eşyası değiştirme Haberi

Ev eşyası değiştirme


Araştırma kuruluşu GFK'nın 22 ülkede 25 bin internet kullanıcısıyla yaptığı çalışmaya göre, evlerinin iç dekorasyonunu değiştirme konusunda Türkiye halkı yüzde 56 ile ilk sırada yer alıyor.

ERKEK - KADIN FARKI 

Araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 39’u evinin iç dekorasyonu, yüzde 38’i evin kendisi ve yüzde 35’i de mobilyalarıyla ilgili değişiklik yapmak istediğini belirtti. Kadınların yüzde 43'ü evlerinde en çok iç dekorasyonu değiştirmeyi isterken, yüzde 40'ı mobilyaları, yüzde 39'u evin kendisini değiştirmeyi düşünüyor. Erkeklerin ise yüzde 35'i ev aletleri ve iç dekorasyonu değiştirmek istiyor. Evin iç dekorasyonunu değiştirmek isteyen katılımcıların ülkeler sıralamasına bakıldığında da yüzde 56 ile Türkiye ilk sırada geldi. Bunu yüzde 55 ile Rusya takip etti....